Αρχείο

23 Ιουνίου 2014

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου πρωταγωνίστρια στη σουηδική τηλεόραση

Πρόσωπα που μέχρι πρότινος ήταν άγνωστα, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν αποκτήσει δημόσια εικόνα και λόγο. Πρόσωπα που αναδείχθηκαν μέσα από τις δραστικές αλλαγές στο πολιτικό πεδίο της Ελλάδας. Ένα από αυτά είναι και η κόρη του αρχηγού...

της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία.

Τα ξένα ΜΜΕ ενδιαφέρονται για την ύπαρξη του συγκεκριμένου κόμματος και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν στείλει τηλεοπτικά συνεργεία στη χώρα μας για να καταγράψουν την καθημερινότητα, αλλά και τις απόψεις τους.

Σειρά πήρε η σουηδική τηλεόραση που σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr έχει στείλει εδώ και μέρες στην Αθήνα, τηλεοπτικό συνεργείο και ακολουθήσει κατά πόδας την Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Σκοπός του συνεργείου είναι να ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ για την κόρη του κ. Μιχαλολιάκου, να καταγράψει τα ενδιαφέροντά της, αλλά και την καθημερινότητά της.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν περίπου 10 ημέρες. Μεταξύ άλλων το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει σκηνές από την παρουσία της Ουρανίας Μιχαλολιάκου στη διαδήλωση της Χρυσής Αυγή στη Θεσσαλονίκη προς τιμήν του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

iefimerida.gr