Αρχείο

26 Φεβρουαρίου 2015

Αυτός θα είναι ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ

Ο γνωστός...δεξιός δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλακόπουλος αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Σε άρθρο του που δημοσιεύει το site paraskhnio.gr διαβάζουμε:

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου...

Ο Α. Τζιτζικώστας, πανίσχυρος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας φαίνεται σύμφωνα με όλα τα…«σημάδια» να προκρίνεται από το Καραμανλικό στρατόπεδο ως ο άνθρωπος της…επόμενης μέρας για τα εσωκομματικά τεκταινόμενα της Ν. Δ.

Ο κ. Τζιτζικώστας είναι αυτός που έχει τη δυνατότητα να απαντήσει σε επίπεδο γενιάς στον Α. Τσίπρα, να στήσει το μηχανισμό του μακριά από τη φθορά της παλιάς εξουσίας και να δώσει νέα πνοή σ έναν πολιτικό οργανισμό που μετά την ήττα της 25ης Γενάρη δείχνει ημιθανής.

Δημοφιλής όσο και μετριοπαθής ο Α. Τζιτζικώστας περιγράφεται από το Καραμανλικό μπλόκ ως ο ικανότερος να αναστήσει τον μεσαίο χώρο στο ιδεόγραμμα του κόμματος που ίδρυσε ο Κ. Καραμανλής.

Παράλληλα δεν ξεχνάει κανείς ότι ο κ. Τζιτζικώστας έχοντας πάρει ορατές και ξεκάθαρες αποστάσεις από το περιβάλλον του Α. Σαμαρά έκανε έναν εκλογικό περίπατο στη «μάχη» των περιφερειακών εκλογών του περασμένου Μαΐου απέναντι στην κομματική επιλογή του Α. Σαμαρά, τον Γ. Ι ωαννίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε χθεσινό του tweet ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κ. Καραμανλή Β. Αντώναρος επισήμανε ότι όπως ήταν έκπληξη το πρόσωπο του ΠτΔ που τελικά επελέγη, την ώρα που ο Π.Παυλόπουλος απλώς «έπαιζε με λίγες πιθανότητες» στα δημοσιογραφικά γραφεία έτσι θα είναι έκπληξη και το πρόσωπο του νέου αρχηγού της Ν. Δ.

Ο κ. Τζιτζικώστας δεν είναι βέβαια βουλευτής, εν τούτοις όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο διαρχίας στη Ν. Δ με έναν αρχηγό του κόμματος και έναν επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Αξίζει τέλος να επισημάνουμε ότι ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Μακεδονίας συμμετείχε στην πιο κομβική μετεκλογική σύναξη στελεχών του κόμματος, σε κείνο το γεύμα με οικοδέσποινα τη Μ. Γιαννάκου στην Αθηναίδα.

Έθεσε μάλιστα όπως λένε τα πράγματα στη σωστή τους βάση τονίζοντας πως το θέμα πρέπει να κλείσει γρήγορα καθώς η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών δεν μπορεί να σέρνει για πολύ καιρό τη φθορά μιας ηττημένης ηγεσίας.

logiastarata.gr