Αρχείο

11 Ιουλίου 2018

Συνεργασία ανακοίνωσαν Ελεύθερη Πατρίδα και Σπαρτιάτες

Με κοινό Δελτίο Τύπου, η Ελεύθερη Πατρίδα και οι Σπαρτιάτες ανακοίνωσαν την συνεργασία τους. Υπενθυμίζουμε ότι η Ελεύθερη Πατρίδα είχε ανακοινώσει την συνεργασία της και με την Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση, το κόμμα που ίδρυσε ο ανεξάρτητος...

...ευρωβουλευτής, Ελευθέριος Συναδινός. Ακολουθεί το κοινό Δελτίο Τύπου των δύο πατριωτικών φορέων:

"Κοινό Δελτίου Τύπου Πατριωτικών Κομμάτων ! ! !
Στο πλαίσιο της πολυπόθητης ενώσεως των πατριωτικών δυνάμεων προς τον κοινό σκοπό της απελευθερώσεως της Πατρίδας μας από τα σύγχρονα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεσμά, τα πολιτικά κόμματα ''Ελεύθερη Πατρίδα'' και ''Σπαρτιάτες'' συναντήθηκαν, συζήτησαν και αποφάσισαν να συνεργαστούν για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές.
Διαπιστώθηκε η συμφωνία στο σύνολο των βασικών πολιτικών θέσεων καθώς και των σχετικών οργανωτικών δομών συνεργασίας και υπεγράφη ένα πλήρες Σύμφωνο Συνεργασίας Πατριωτικών Δυνάμεων.
Τα μέλη, οι φίλοι και οι υποστηρικτές των συνεργαζομένων πολιτικών φορέων ενθαρρύνονται να επισκέπτονται τις διευθύνεις αλλήλων στο διαδίκτυο και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες αυτών.
Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, επιβάλλεται όλοι οι Έλληνες να βρουν κοινούς τόπους συνεργασίας και συνεννόησης. Η Ελεύθερη Πατρίδα και οι Σπαρτιάτες δίνουν σήμερα το παράδειγμα και προτρέπουν όλες τις πατριωτικές κινήσεις, καθώς και φυσικά πρόσωπα που ανησυχούν για το μέλλον του τόπου, να πλαισιώσουν την ενωτική αυτή προσπάθεια.

Οι Πρόεδροι των Κομμάτων (αλφαβητικά)

Ελεύθερη Πατρίδα -   Νικόλαος Βασιλειάδης
Σπαρτιάτες             -   Βασίλειος Στίγκας"