Αρχείο

15 Μαΐου 2014

Καρατζαφέρης: Η Λάρισα θα έπρεπε να ονομάζεται "ενοικιάζεται"

"Τρομαγμένος" δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης από την εικόνα που αντίκρισε στη Λάρισα, εξηγώντας ότι εννοούσε τα πολλά κλειστά μαγαζιά. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ήρθε στην πόλη μας για να κάνει μια σειρά επαφών ενόψει Ευρωεκλογών και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο επιμελητήριο, εξαπολύοντας επίθεση κατά Σαμαρά και Βενιζέλου.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στην συνέντευξη:

"Παρακολουθώ την αγωνιώδη προσπάθεια τουν κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου να πείσουν για απίθανα πράγματα. Είναι ένας ευδιάκριτος πανικός, μουρμουρίζουν ορισμένα πράγματα αλλά δεν μιλούν για την πραγματικότητα. Μας λένε οι δύο αυτοκόλλητοι ότι έσωσαν την χώρα από την άτακτη χρεοκοπία, ότι πήραν μέτρα δήθεν κατά της διαφθοράς, μας μίλησαν για κάποια αμφισβητούμενα πλεονάσματα και κάποια μερίσματα που δεν πήρε ο κόσμος, και για άλλα. Δεν μας λένε όμως για την ανεργία, ούτε για το 25% στην χώρα που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.

Δεν μας λένε για τις χιλιάδες επιχειρήσεις που έκλεισαν. Και εδώ στην Λάρισα, όπου ερχόμενος τρόμαξα από τα κλειστά μαγαζιά, αν έρθει κάποιος τουρίστας για πρώτη φορά στη Λάρισα θα νομίζει πως η πόλη ονομάζεται «ενοικιάζεται», διότι παντού αυτή την λέξη συναντά. Δεν μας λένε λοιπόν για πάρα πολλά πράγματα, όπως επίσης την βαριά φορολογία, την αποδιοργάνωση της παιδείας, δεν μιλάνε για τις 6.000 αυτοκτονίες και άλλα πολλά.

Επειδή δεν θέλουν λοιπόν να αγγίξουν αυτά τα θέματα αρχίζουν και οργανώνουν δυστυχώς βία και δεν είναι απίθανο και νοθεία. Να πω σε αυτό το σημείο πως οι φαρμακοποιοί αλλά και οι ομολογιούχοι ετοίμασαν ένα τηλεοπτικό σποτ για όλα αυτά που τους έκαναν, αλλά τους απαγόρευσαν να τα παίξουν, στην δημοκρατία του Σαμαρά-Βενιζέλου. Αυτό δεν έχει γίνει πουθενά, μόνο στην Ζιμπάμπουε πριν 30 χρόνια. Επειδή εμείς πιστεύουμε όμως στην ελευθεροτυπία και την δημοκρατία, υιοθετήσαμε αυτά τα σποτ και θα τα δείτε να παίζουν από σήμερα στα δεκάλεπτα που δικαιούται το ΛΑ.Ο.Σ. , γιατί εμείς δίνουμε φωνή.

Δίνουμε φωνή σε όσους αποκλείονται όπως είμαστε και εμείς αποκλεισμένοι, από τα συστημικά κανάλια, τους νταβατζήδες των ΜΜΕ όπως είπε ο Καραμανλής, και οι οποίοι είναι οι πρώτοι που θα στείλουμε όταν θα έχουμε δύναμη στα χέρια μας, μαζί με τους ολιγάρχες και τους Πρετεντέρηδες.

Με τον Θεοδωράκη πως έγινε; Δεν ήξεραν ποιον να βάλουν, τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν από σήμερα θα έχεις κόμμα. Βλέπετε λοιπόν ότι σε όλα τα τρέιλερ αυτών των καναλιών παίζουν συνέχεια το Ποτάμι, ενώ εμείς δεν είμαστε πουθενά, το σύστημα λοιπόν θέλει ειδικά κόμματα και πρόσωπα. Η διέξοδος για μας είναι τα περιφερειακά μέσα, γι’ αυτό οργώνω όλη την Ελλάδα για να μεταφέρω την αποπνιχτική κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα.

Εμείς ζητάμε την ψήφο του ελληνικού λαού, γνωρίζοντας τι έχουμε κάνει, ανήκουμε στους ευρωσκεπτικιστές, θέλουμε Ευρώπη των εθνών, το κάθε κράτος κυρίαρχο και ομότιμο και ισότιμο με τα άλλα κράτη ενώ οι άλλοι θέλουν την Ευρώπη της μηχανής του κιμά».

Τέλος για τα δημοτικά ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε, ότι είπε στα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. να πάνε όπου θέλουν για να προσφέρουν αλλά όχι στα άκρα, δηλαδή Χρυσή Αυγή και την αριστερά της αριστεράς, όπως είπε χαρακτηριστικά. "Έχουμε πολλαπλάσιους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους από ότι είχαμε το 2010 και θέλουμε να είμαστε μέσα στα δημοτικά συμβούλια" συμπλήρωσε.

Πηγή: press-a