Αρχείο

15 Μαΐου 2014

ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ: «ΟΙ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»...!!!

Εδώ και μήνες, πριν ακόμα μπει σε εφαρμογή το σχέδιο των παράνομων πολιτικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου αναζητούσε τους επίορκους εκείνους δικαστές που θα προχωρούσαν σε Συνταγματικό πραξικόπημα, θέτοντας το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής εκτός εκλογών.

Τελικά, η Ελληνική Δικαιοσύνη στάθηκε στο...

ύψος της και δεν υπάκουσε στα κελεύσματα των σειρήνων των υπογείων του Μαξίμου που επιθυμούσαν ακόμα μία νομική εκτροπή.

Ευρισκόμενοι λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, οι οποίες θα αναδείξουν τον θρίαμβο της Χρυσής Αυγής στις αναμετρήσεις της 18ης και 25ης Μαΐου, το καθεστώς στήνει ακόμα δύο παγίδες.

Αρχικά, τα παπαγαλάκια των μαϊμού και αφερέγγυων δημοσκοπήσεων (παρουσιάζονται έρευνες ακόμα και με 38% αδιευκρίνιστη ψήφο) έχουν σκοπό να αποπροσανατολίσουν και να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα.

Στις πραγματικές δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή είναι πολύ ψηλά και αυτό θα φανεί σύντομα. Ας κλείσουν, λοιπόν οι Έλληνες τα αυτιά τους στα ψέματά τους και να ψηφίσουν κατά συνείδηση μακριά από τρομοκρατία και ψυχολογικούς εκβιασμούς.

Επιπλέον, τις τελευταίες ημέρες διαφαίνεται ένα αυξανόμενο κλίμα τεχνητής έντασης μέσα από προκλήσεις, προβοκάτσιες και επιθέσεις κατά νομίμων πολιτικών δράσεων του Λαϊκού Συνδέσμου.

Σκοπός τους είναι να προβάλλουν τα τυχόν επεισόδια και όχι τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής. Δεν θα τους κάνουμε ούτε αυτή την χάρη, μένοντας μακριά από προκλήσεις και αντεγκλήσεις.

Και η ύστατη αυτή προσπάθειά τους να ανακόψουν το ορμητικό Εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής θα πέσει στο κενό!

Η κατάρρευση της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου και ο εκλογικός θρίαμβος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι αναπόφευκτος.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Πολιτικός κρατούμενος
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

stoxos.gr