Αρχείο

20 Μαΐου 2019

Αλέξανδρος Αρβανιτάκης-Υποψηφιότητα κόντρα στις ελίτ του Αγίου Δημητρίου

Ιδιαίτερη δυναμική εμφανίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Αττικής, Αλέξανδρος Αρβανιτάκης, ο οποίος πλαισιωμένος κυρίως από ανθρώπους δυναμικών ηλικιακών ομάδων, κερδίζει καθημερινά τους Μπραχαμιώτες.
Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης υποψηφιότητας είναι ότι στηρίζεται από ανθρώπους που προέρχονται από την...

...λαϊκή, πατριωτική βάση της Δεξιάς αλλά και από απλούς ψηφοφόρους του "παλαιού"- πατριωτικού ΠΑΣΟΚ. Από ανθρώπους δηλαδή που δεν συμμετείχαν στα αλισβερίσια της ντόπιας ελίτ, που είτε δεξιά είτε αριστερά, είχε άριστες σχέσεις μεταξύ των μελών της.
Επίσης, είναι ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου που εξέφρασε έντονα τη διαφωνία του με τη συμφωνία των Πρεσπών, συμμετέχοντας σε όλα τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, την ώρα που οι ντόπιοι παράγοντες της ΝΔ δεν έβγαζαν άχνα για το θέμα.
Παράλληλα, στο φρέσκο ψηφοδέλτιό του ξεχωρίζουν δυναμικές υποψηφιότητες όπως του Δημήτρη Κοτσόπουλου και του Φαίδωνα Χριστοδουλάκη, νέων ανθρώπων με αγωνιστική διάθεση και ιδεολογική συγκρότηση.
Τα ΔΕΞΙΑ ΝΕΑ στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες νέων ανθρώπων που σκοπό έχουν να ενώσουν την πλειοψηφία οποιασδήποτε τοπικής κοινωνίας, στη βάση των παραδοσιακών αρχών.