Αρχείο

3 Ιουλίου 2018

Διεύρυνση της Κεντρικής Επιτροπής και διεξαγωγή Πανελληνίου Συνεδρίου αποφάσισε η ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κεντρική Επιτροπή της πολιτικής Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» συνεδρίασε την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, στις 7 το απόγευμα και, μετά από μακρά και διεξοδική συζήτηση, ομοφώνως αποφάσισε:
Πρώτον: Την διεύρυνση της Κεντρικής Επιτροπής της Παρατάξεως και την ένταξη σε αυτήν, κατ’ αλφαβητική σειρά, (α) του κ. Αλεξόπουλου Αυγουστίνου, ιδιωτικού υπαλλήλου, κατοίκου Αθηνών, (β) του κ. Μαργαρίτη Αθανασίου, διδάκτορος Ιατρού, κατοίκου Ιωαννίνων (γ) του κ. Μπράνγκ Λέοντος, διδάκτορος Θεολογίας – Καθηγητού, κατοίκου Αθηνών και (δ) του...
...κ. Παπανικολάου Κωνσταντίνου, Εκπαιδευτικού, κατοίκου Λαρίσης, που επί σειρά ετών έχουν επιδείξει το απαιτούμενο πνεύμα μαθητείας στην ανασυρθείσα από την μακραίωνα Παράδοση του Γένους μας πολιτική προσέγγιση της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», η οποία, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν έχει καμία σχέση με τα κόμματα, εντός και εκτός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Η διαφορά της έγκειται –όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές κατά το παρελθόν– στα ακλόνητα και αδιαπραγμάτευτα θεμέλιά της, που είναι η Πίστη της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, όχι ως μια θρησκευτική ιδεολογία, αλλά ως κατευθυντήρια Φωνή του Θεού μας για το πώς πρέπει να γίνει η εφαρμογή της στην καθημερινότητά μας, ώστε να προκύψει ωφέλεια και για τους πιστούς και για τους μη θρησκευομένους.
 
Δεύτερον: Την διεξαγωγή Πανελληνίου Συνεδρίου κατά το Φθινόπωρο του 2018, με σκοπό να τονισθεί η ειδοποιός διαφορά της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» , η οποία την διαφοροποιεί ριζικά από τα υπόλοιπα κόμματα, που είναι "παραρτήματα" και μιμητικά ξενόδουλα αντίγραφα των κομμάτων του Εξωτερικού.
Επιπλέον, θα γίνει ένας απολογισμός του έργου της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» κατά την δεκαετή πορεία της, από της ιδρύσεώς της μέχρι σήμερα.
Τέλος, το Συνέδριο αυτό πρόκειται να αποτελέσει ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ–ΕΚΚΛΗΣΗ προς τον Ιερό Κλήρο της Πατρίδος μας, που οφείλει και πρέπει να πρωτοστατήσει στην μεταμόρφωση του πολιτικού σκηνικού της Ελλάδος, το οποίο σήμερα κατευθύνεται από τα διεθνή κέντρα εξουσίας, που διοικούν ολόκληρο τον πλανήτη.