Αρχείο

3 Ιουλίου 2018

Αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο Νικολόπουλος

Την απόφασή του για αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές του 2019 ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος. Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση ο κ. Νικολόπουλος αναφέρει:

"Όλα τα όρια και οι αντοχές πλέον εξαντλήθηκαν.

Πριν 8 χρόνια, από το ακριτικό...

...Καστελόριζο, ανακοινώθηκε πως η Ελλάδα μπαίνει στον μνημονιακό «γύψο». Και την Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018, στις επίσης ακριτικές Πρέσπες συμφωνήθηκε η εκχώρηση της Μακεδονικής ψυχής, αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής ψυχής.

Θα ήταν τραγικό λάθος να σιωπήσουμε και πάλι. Θα ήταν απαράδεκτο σφάλμα να πιστέψουμε έστω ότι αυτό μπορεί να είναι και το τελευταίο στάδιο της εθνικής μας κατηφόρας. Γιατί έχει αποδειχθεί ότι κάθε φορά που πιστεύουμε ότι «πιάσαμε πάτο»,  έρχεται και κάτι ακόμα για να μας αποδείξει ότι… δεν υπάρχει πάτος.

Η απόφαση εκχώρησης της Μακεδονίας στα Σκόπια λοιπόν, είναι απλά ένα ακόμα σκαλοπάτι πιο κάτω. Το οποίο αν επιτρέψουμε να συμβεί, θα φέρει το επόμενο και ακόμα πιο οδυνηρό σκαλοπάτι. Και αυτό θα συνεχιστεί. Μέχρι που, άραγε; Μέχρι τη νέα άλωση της Ρωμηοσύνης; Μέχρι την πλήρη διάλυση της Ελλάδας, οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά;

Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Δεν δικαιούμαστε να δολοφονήσουμε την χώρα και τους εαυτούς μας, την ιστορία και τον πολιτισμό μας, ούτε το μέλλον των παιδιών μας.

Απαιτείται δράση, εδώ και τώρα!

Για να ανατρέψουμε τη συμφωνία των Πρεσπών και να σταματήσουμε το ξεπούλημα, την εξαθλίωση, την εθνική κατάθλιψη.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα αποφάσισε να ξεκινήσει από τις Πρέσπες τον αγώνα του για αλλαγή των πολιτικών ισορροπιών. Και πρώτος σημαντικός «σταθμός» θα είναι μάλλον οι ευρωεκλογές του επόμενου Μαίου. Και εκεί, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα αποφάσισε να δηλώσει «παρών», αυτόνομα και αποφασιστικά.

Οι καιροί ου μενετοί, όταν οι εθνικές ντροπές και ταπεινώσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Και οι ευκαιρίες δεν προσφέρονται, αλλά κατακτώνται.  Ειδικά όταν το διακύβευμα  αφορά την ίδια την πατρίδα και όταν η ιώβεια υπομονή του Ελληνικού λαού εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Οι «σωτήρες» των μνημονιακών χρόνων αποδείχτηκαν ολετήρες.  Αυτό πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφίας της Ελληνικής κοινωνίας. Γι’ αυτό και είναι ώρα για δράση.  Από τον ίδιο τον λαό. Από όλους και όλες που πιστεύουν ότι ο Ελληνισμός έχει ακόμα «ψυχή» και αντοχή.  Ότι Ελλάδα και Ορθοδοξία, αποτελούν αδιαίρετη ενότητα. Και ότι τούτη η χώρα είναι πατρίδα ελεύθερων πολιτών και όχι χώρος υπηκόων ή… δουλοπάροικων.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα φωνάζει: Ψηλά τα κεφάλια Έλληνες! Ψηλά και τις σημαίες!

Και ξεκινάει τον δημοκρατικό και αποφασιστικό αγώνα του. Με πρώτο στόχο τις ευρωεκλογές του Μαίου.

Και καλεί κοντά του και δίπλα του, ως ισότιμο συνοδοιπόρο, κάθε πατριωτική φωνή, ατομική ή συλλογική που επιθυμεί την ανατροπή των συσχετισμών στην Ελληνική, αλλά και Ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή.

Όσο πια πλατιά είναι η ανταπόκριση και η συμμετοχή, τόσο πιο πολύ θα θεριέψει η ελπίδα της ανατροπής.

Καλή αντάμωση!

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Νίκος Νικολόπουλος

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος"