Αρχείο

5 Ιουνίου 2014

Χρυσή Αυγή: O Μουρούτης μας επιβεβαίωσε

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να αποδειχθούν οι καταγγελίες του Νίκου Μιχαλολιάκου ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού, Γιώργου Μουρούτη, ζητεί η Χρυσή Αυγή.
Σε ανακοίνωσή της, τονίζει πως ο «παρατρεχάμενος του Σαμαρά» επιβεβαίωσε την καταγγελία του προέδρου του κόμματος, καθώς, σε δήλωσή του τονίζει πως δεν έχει...

συναντήσει τον κ. Μιχαλολιάκο ποτέ στη ζωή του. «Ως γνωστόν ουδέποτε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματός μας μίλησε για συνάντηση με τον Μουρούτη, αλλά για τηλεφωνικές κλήσεις, γεγονός που δεν διαψεύδεται, καθώς οι εν λόγω κλήσεις είναι καταγεγραμμένες», αναφέρει η ΧΑ.
«Φυσικά, όταν οι νεοδημοκράτες αντελήφθησαν ότι η Χρυσή Αυγή είναι αδύνατο να πλαγιοκοπηθεί και να αφομοιωθεί με τέτοιες μεθόδους, ξεκίνησαν τον βρώμικο πόλεμο, τις φυλακίσεις και τις διώξεις εις βάρος μας. Παραμένουν ακόμα αναπάντητες οι καταγγελίες για τον Μπαλτάκο και τις μυστικές συναντήσεις με δύο υπουργούς. Στο ζήτημα θα επανέλθουμε», καταλήγει η ανακοίνωση.

voria.gr