Αρχείο

27 Ιουνίου 2014

Αυτός μας έλειπε: O Σάββας Τσιτουρίδης "ζυμώνεται" για να επιστρέψει

Έφοδος Καραμανλικών στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας

Με όχημά του τον Πολιτικό Ομιλο «Πολιτεία 2021», που έχει ιδρύσει και με τις ευλογίες του Κώστα Καραμανλή, ο πρώην «ταγματάρχης» της ομάδας των «γαλάζιων λοχαγών», Σάββας Τσιτουρίδης, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ο Κιλκισιώτης πρώην υπουργός και «δεξί χέρι» του πρώην...

πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή τους τελευταίους μήνες ολοένα και πυκνώνει τις πολιτικές του παρεμβάσεις, εκφράζοντας τις απόψεις αλλά και κάνοντας κριτική, αφήνοντας πολλές φορές αιχμές και για την κυβέρνηση.

Οι πληροφορίες του «Secret» αναφέρουν ότι ο κ. Τσιτουρίδης όχι μόνο σκέφτεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αλλά ήδη έχει ολοκληρώσει μια σειρά επαφών με πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας, με πρώτο και καλύτερο τον Κώστα Καραμανλή.

Ο πρώην «γαλάζιος λοχαγός» οραματίζεται και στρώνει το έδαφος για την επιστροφή του στην πολιτική, πλαισιώνοντάς τη με σκέψεις για βουλευτική υποψηφιότητα στην Α’ Θεσσαλονίκης, Περιφέρεια από την οποία θεωρεί πως μπορεί πιο εύκολα να εκπληρώσει τις πολιτικές του φιλοδοξίες. Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια ο Σάββας Τσιτουρίδης αποστασιοποιήθηκε και επέστρεψε στην οργανική θέση της Κομισιόν.

parapolitika.gr