Αρχείο

23 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ο Γ. Καρατζαφέρης για το πως Σαμαράς-Βενιζέλος τρολλάρουν την Ντόρα για τη θέση της Επιτρόπου!

Δεν είναι μόνο το προκλητικό δείπνο που πραγματοποίησε στο σπίτι της στη Γλυφάδα, η κα Μπακογιάννη (προς τιμήν του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ και της συζύγου του Μεχριμπάν Αλίεβα, με παρόντες -μεταξύ άλλων πολλών- τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο και εκπρόσωπους του επιχειρηματικού κόσμου, όπως οι κ.κ...

Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Βαγγέλης Μαρινάκης, Αγγελική Φράγκου και Ευτύχης Βασιλάκης) και ενόχλησε τόσο τον πρόεδρο όσο και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο το όνειρό της για τη θέση της Επιτρόπου.
Όπως απεκάλυψε ο -πάνω απ' όλα καλός δημοσιογράφος- Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, στην εκπομπή "Αντι-Ρήσεις" και στο kontra channel, οι δύο συγκυβερνώντες αρχηγοί παραπέμπουν ο ένας στον άλλον την βουλευτή της ΝΔ, που -απ' ότι φαίνεται- θα χάσει την ευκαιρία να μεταπηδήσει στις Βρυξέλλες, λόγω των δικομματικών ισορροπιών.
Καθώς, λοιπόν, ο Γ. Καρατζαφέρης και ο οικοδεσπότης της εκπομπής Αλ. Βέλιος συζητούσαν για το μέλλον της δικομματικής κυβέρνησης, ο πάντα καλά ενημερωμένος πολιτικός έθεσε ένα άκρως αποκαλυπτικό παράδειγμα, ενισχυτικό του επιχειρήματος ότι δεν είναι ευοίωνο το μέλλον για την κυβέρνηση. Η κα Μπακογιάννη -πάντα σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη- ανησυχεί για το αν τελικά θα επιλεγεί εκείνη για τη θέση Επιτρόπου, καθώς ο Α. Σαμαράς την παρέπεμψε στον Ευ. Βενιζέλο (με τον οποίο όπως έγινε γνωστό αυτή τη βδομάδα συναντήθηκε μυστικά), καθώς είναι η σειρά του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ  να επιλέξει πρόσωπο στη διακομματική μοιρασιά θέσεων. Κι αυτό, γιατί ο πρωθυπουργός χρεώθηκε την επιλογή Στουρνάρα στη Διοίκηση της Τράπεζα της Ελλάδος και έτσι, για την θέση Επιτρόπου θα αποφασίσει ο κ. Βενιζέλος και πιθανότατα θα ορίσει κάποιον από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.
Ο Γ. Καρατζαφέρης καυτηρίασε -με αφορμή- το γεγονός να χρεώνεται η ΝΔ τον κ. Στουρνάρα, ένα στέλεχος με φανερή πασοκική διαδρομή.
Εκείνο που δεν ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης επιπροσθετικά, είναι ότι, τόσο ο κ. Βενιζέλος όσο ο κ. Σαμαράς, δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο να κάνουν αυτό το δώρο διάσωσης στην αδύναμη πολιτικά και δοκιμασμένη σε αρχηγία κόμματος, κα Μπακογιάννη, που πια δεν αποτελεί κίνδυνο για κανέναν, αφού δεν διατηρεί -ούτε στο ελάχιστο- τον κομματικό μηχανισμό της, για να δημιουργήσει έτσι το όποιο εσωτερικό πρόβλημα σε τυχόν περίοδο κρίσης της Συντηρητικής Παράταξης. Αντίθετα, είναι πλέον πιο ισχυρό το εκτόπισμά της  ΔΗΜΑΡ, μετά και τον προεκλογικό αγώνα που έκανε το γραφείο της κατά την εκστρατεία του γαμπρού της, Ανδρέα Παπαδόπουλου.

e-μεταφέρει: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης
press-gr.blogspot.gr