Αρχείο

23 Ιουνίου 2014

Στυλιανίδης στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: "Τη Θράκη τη θυμούνται μόνο για ψήφους"

Σε αμέλειες και αστοχίες απέδωσε το κακό εκλογικό αποτέλεσμα της Θράκης ο πρώην υπουργός

Σε λάθος πολιτικές, αμέλειες και αστοχίες των διοικήσεων (ελληνική κυβέρνηση) απέδωσε το εκλογικό αποτέλεσμα στη Θράκη, ο βουλευτής της ΝΔ Ευρυπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας στο...

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή Success Story.

Σημείωσε πως τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί ο φοιτητικός πληθυσμός, έκλεισαν οι αστυνομικές σχολές σε Ξάνθη,  Ροδόπη και Εβρο, και έχει –όπως είπε- αποδυναμωθεί ο πληθυσμός κατά 4.500 άτομα, ενώ τόνισε ότι «η Θράκη τη θυμούνται όλοι προεκλογικά μόνο και μόνο για τις ψήφους.

Τόνισε ότι η ανεργία που έχει ξεφύγει πάνω από το 35% έχει ανατρέψει την δημογραφική ισορροπία, και δημιουργεί –όπως είπε- ορέξεις σε διάφορους εθνικιστικούς κύκλους …

Τέλος, ανέφερε πως θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής από τον οποίο θα ζητήσει διακομματική για το θέμα της Θράκης.

Επεσήμανε πως η κυβέρνηση πρέπει να κοιτάξει προς την κοινωνία … να ενισχύσει την ρευστότητα και να στηρίξει στοχεμεύνα τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες που –όπως είπε- έχουν εξαντληθεί από την κρίση ώστε να μην υπάρξουν κοινωνικές εκρήξεις.

Ζήτησε να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων λέγοντας πως «δεν μπορεί η χώρα να διέρχεται μια τόσο σοβαρή κρίση και να μην υπάρχει συνεργασία των κομμάτων».

parapolitika.gr