Αρχείο

14 Ιουνίου 2014

"Γαλάζιος" πόλεμος

Περίπου δεδομένα πρέπει να θεωρούνται τα αποτελέσματα των εκλογών του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, σήμερα Σάββατο, κατά τη διάρκεια των οποίων οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας θα εκλέξουν τους 177 εκλέκτορες οι οποίοι με τη σειρά τους θα εκλέξουν τα 15 μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΠΦΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kendrodexia.gr...

τα προγνωστικά συγκλίνουν στο ότι ο μετριοπαθής και συμπαθής λόγω χαρακτήρα Κυριάκος Θεοδοσιάδης θα καταφέρει να έρθει πρώτος εκλέγοντας τελικά έξι μέλη στο διοικ. συμβούλιο ενώ δεύτερος θα είναι – επίσης σίγουρα – ο… στα κάγκελα Κωνσταντίνος Λουράντος. Ο τελευταίος αναμένεται να εκλέξει δύο έως τρία μέλη στο δ.σ. και θα θεωρηθεί επιτυχία εάν καταφέρει να τα κάνει 4.
Τις υπόλοιπες 5 – 7 έδρες θα μοιραστούν οι υπόλοιποι εννέα συνδυασμοί. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τόσο ο κ. Θεοδοσιάδης όσο και ο κ. Λουράντος προέρχονται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας με τον δεύτερο να έχει αποκτήσει καλές διασυνδέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρώντας ότι έτσι θα αποκτήσει μεγαλύτερη ισχύ στον ΠΦΣ αφού οι Συριζαίοι από μόνοι τους θεωρούνται αμελητέα ποσότητα.

kendrodexia.gr