Αρχείο

21 Ιουνίου 2014

«Αρένα» το Μαξίμου

Σφοδρή σύγκρουση έχει ξεσπάσει στο Μαξίμου, καθώς οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού δεν μιλιούνται μεταξύ τους, γεγονός βεβαίως που όπως είναι φυσικό έχει τις επιπτώσεις του στη συντονιστική λειτουργία της κυβέρνησης και στο κρίσιμο κομμάτι της επικοινωνίας.
Ειδικότερα έχουν δημιουργηθεί δύο «ομάδες», η μία από τις οποίες είναι από...

μόνος του ο υπουργός Επικρατείας και δεξί χέρι του κ. Σαμαρά, ο κ. Δημήτρης Σταμάτης και η άλλη είναι οι κκ Κώστας Μπούρας και Γιώργος Μουρούτης, χωρίς βεβαίως να σημαίνει ότι και οι σχέσεις των δύο αυτών είναι και οι καλύτερες.

Η διαμάχη στα ενδότερα του Μαξίμου έχει πάρει διαστάσεις που φτάνουν μέχρι και σε υβριστικές αναφορές μεταξύ τους. Οι διαφορές εντάθηκαν –ενώ πάντοτε υπήρχε ο μεταξύ των συνεργατών του κ. Σαμαρά ανταγωνισμός για την εύνοιά του- μετά τα αποτελέσματα των αυτοδιοκητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, καθώς ο ένας φόρτωνε στον άλλο την αποτυχία των επιλογών σε πρόσωπα και κορυφώθηκαν μετά τον ανασχηματισμό εξ αιτίας πάλι των επιλογών που έγιναν. Κι αυτό διότι όσοι μπήκαν στην κυβέρνηση και ήσαν επιλογές του Δημήτρη Σταμάτη δεν ήσαν της προτίμησης των άλλων συνεργατών του κ. Σαμαρά και αντιστρόφως.

Τις διενέξεις αυτές ο πρωθυπουργός απλώς τις παρακολουθεί!!

ysterografonews.gr