Αρχείο

10 Μαΐου 2014

Εισβολή αγνώστων στο γραφείο της Ξουλίδου

Την εισβολή αγνώστων στο πολιτικό γραφείο της καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου.

«Άγνωστοι εισέβαλαν στο πολιτικό μου γραφείο στην Αθήνα την ώρα που ούτε η ίδια ούτε κανένας από τους συνεργάτες μου βρισκόμασταν στο χώρο. Οι παράνομοι κλειδοκράτορες προκάλεσαν φθορά σε σημαντικά και...

αποκαλυπτικά έγγραφα, τα οποία επρόκειτο να έρθουν στη δημοσιότητα τις προσεχείς ημέρες», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή της.

Και συμπληρώνει: «Ο αγώνας που κάνουμε και η απογύμνωση που προκαλούμε στους καπηλευτές της πατρίδας μας, φαίνεται να τους ενοχλεί και προσπαθούν με αθέμιτες και κακόβουλες ενέργειες να μας εκφοβίσουν και να μας φιμώσουν. Ως βουλευτής που σέβεται και αγαπά την πατρίδα δηλώνω ανυποχώρητη, μάχιμη, σταθερή στις αξίες μου και θαρραλέα. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον καθημερινό αγώνα που δίνω για μια ηθική πολιτική και για τη σωτηρία της χώρας μας. Στο τέλος οι μάσκες θα πέσουν και η αλήθεια θα λάμψει. Δυστυχώς για εσάς το τέλος πλησιάζει».

newsbeast.gr