Αρχείο

10 Μαΐου 2014

Δολοφονική επίθεση σε υποψήφιες της Ελληνικής Αυγής στο Μαρούσι - Καμία σύλληψη

Την δολοφονική επίθεση παρακρατικών κουκουλοφόρων δέχτηκε ομάδα υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής που «τόλμησε» να μεταλαμπαδεύσει τις θέσεις μας για την τοπική αυτοδιοίκηση στην Λαϊκή Αγορά του Αμαρουσίου.
Ένοπλη ομάδα 50 παρακρατικών με κράνη, κουκούλες, ρόπαλα και άλλα φονικά εργαλεία, έχοντας σαφείς προθέσεις ανθρωποκτονίας, εισέβαλλαν στην Λαϊκή Αγορά και επιτέθηκαν...

σε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους.
Τραυμάτισαν σοβαρά τρεις από αυτούς, ενώ το μοιραίο απεφεύχθη με την παρέμβαση εργαζομένων στην Λαϊκή Αγορά και απλών πολιτών.
Όπως «συνηθίζεται» σε τέτοιες δολοφονικές επιθέσεις της παρακρατικής αριστεράς, δεν υπήρξε καμία σύλληψη, αφού η αστυνομία ήταν για άλλη μία φορά απούσα, παρά το γεγονός ότι η εν λόγω ένοπλη συμμορία παρέλασε κυριολεκτικά μέσα από κεντρικούς δρόμους του Αμαρουσίου.
Είναι σαφές ότι οι αλήτες της παρακρατικής αριστεράς, προσπαθώντας να στηρίξουν την συγκυβέρνηση του μνημονίου, επιχειρούν την φίμωση των μοναδικών πολιτικών αντιπάλων της κλεπτοκρατίας.
Ας γνωρίζουν οι θιασώτες της κλεπτοκρατίας ότι οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ούτε από τις πολιτικές διώξεις, ούτε από τις δολοφονικές επιθέσεις.

xryshaygh.com