Αρχείο

17 Μαΐου 2014

Ν. Μιχαλολιάκος: Ψήφο στην Ελληνική Αυγή - Γκρεμίστε την δικτατορία των διεφθαρμένων!

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Αύριο 18 Μαΐου 2014 δίνουμε την πρώτη μάχη σε Δήμους και Περιφέρειες για μία Ελλάδα χωρίς διεφθαρμένους, κλέφτες και ψεύτες.
Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ κατ’ αρχάς σε όλες και...

όλους, οι οποίοι έβαλαν το όνομά τους, μέσα σε καθεστώς μίας πρωτοφανούς πολιτικής τρομοκρατίας, στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, στα ψηφοδέλτια της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ».
Στην πολιτική αυτή μάχη είχαμε και έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον βρώμικο πόλεμο ολοκλήρου του συστήματος και προπάντων των καναλιών της διαπλοκής και των φυλλάδων της διαφθοράς. Των ΜΜΕ του καθεστώτος, τα οποία εξευτελίζοντας κάθε έννοια ισονομίας είτε μας συκοφαντούν, είτε μας αποκλείουν.
Όλους αυτούς τους «νταβατζήδες» της δημόσιας ζωής είναι στο χέρι το δικό σας να εξευτελίσετε με την ψήφο σας την Κυριακή 18 Μαΐου, ψηφίζοντας με υπερηφάνεια σε ολόκληρη την χώρα τους συνδυασμούς του ΜΟΝΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, της «Ελληνικής Αυγής».
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Από το κελί μου στις φυλακές Κορυδαλλού, σας καλώ στις 18 Μαΐου να δώσετε την μάχη της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Πειραιά, της Αττικής, να δώσετε την ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, για να ανατείλει, επιτέλους, στην λεηλατημένη από τους κλέφτες και τους προδότες Πατρίδα μας, μία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ».
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

xryshaygh.com