Αρχείο

14 Μαΐου 2014

Βέβαιος για την εκλογή του Κώστα Μπακογιάννη ο Σαμαράς

Την βεβαιότητα ότι οι υποψήφιοι που υποστηρίζονται από τη ΝΔ για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το δήμο της Λαμίας θα κερδίσουν τη μάχη των εκλογών, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απαντώντας...

σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λαμία.

Συγκεκριμένα ο κ. Σαμαράς σε δηλώσεις του συνεχάρη τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, νυν πετυχημένο δήμαρχο Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι «έχει καταθέσει ένα πρόγραμμα κοστολογημένο, ολοκληρωμένο, το οποίο αποδεικνύει ότι φροντίζει την ανάπτυξη του τόπου».

«Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει, όπως έχει πετύχει, άλλωστε, στο να κάνει ένα συνδυασμό, ο οποίος ενώνει ολόκληρη την κοινωνία πέρα και πάνω από κόμματα, αν και ο ίδιος δεν έχει αρνηθεί την ιδεολογική του ταυτότητα» συμπλήρωσε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

«Είμαι σίγουρος πως θα πάει πολύ καλά, όπως είμαι βέβαιος ότι θα εκλεγεί, επίσης, Δήμαρχος και πάλι στη Λαμία ο Γιώργος Κοτρωνιάς, παλιός φίλος μου, με τον οποίο μας συνδέουν κοινοί αγώνες και στον οποίο εύχομαι να συνεχίσει, έμπειρoς πλέον, αυτή την σπουδαία εξέλιξη, που δίνει στην πόλη της Λαμίας και να του ευχηθώ κι εκείνου κάθε επιτυχία», κατέληξε.

iefimerida.gr