Αρχείο

14 Μαΐου 2014

Καμμένος: Κάποιοι στη ΝΔ δεν θα περνούσαν καν την πόρτα του Καραμανλή και του Μητσοτάκη

«Η ΝΔ δεν είναι ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή», υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.
Νέα πυρά κατά της δικομματικής κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αφήνοντας αιχμές κατά των συνεργατών του πρωθυπουργού.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξέφρασε την εκτίμηση ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν θα...

ξαναμπεί στη Βουλή», ενώ έκανε λόγο για ακροδεξιά στοιχεία μέσα στη ΝΔ.
«Η ΝΔ έχει συρρικνωθεί, γιατί δεν είναι ΝΔ. Τα στελέχη τα οποία έχει στην πρώτη γραμμή ο κ. Σαμαράς δεν θα μπορούσαν να περάσουν την πόρτα ούτε του Καραμανλή, ούτε του Μητσοτάκη. Μιλάμε για τον πρώην αρχηγό της ΕΠΕΝ, για ανθρώπους που διαφήμιζαν βιβλία σε σχέση με την αμφισβήτηση του ολοκαυτώματος. Μιλάμε για ακροδεξιά στοιχεία τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την ιδεολογία της ΝΔ» υποστήριξε ο κ.Καμμένος.
Ερωτηθείς για τη στάση βουλευτών του στο ζήτημα της άρσης ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο Π.Καμμένος υπεραμύνθηκε των αποφάσεων βουλευτών των ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι υπερψηφίστηκαν οι άρσεις ασυλίας για εκείνους που υπάρχουν στοιχεία, ενώ δεν υπερψηφίστηκαν οι περιπτώσεις που επιχειρείται να μπουν όλοι στο ίδιο κουβά, ενώ δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα στοιχεία.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε μνεία και στην απόφαση του Αρείου Πάγου, λέγοντας ότι την ώρα που η Δικαιοσύνη λέει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, ο Αρειος Πάγος δίνει «πράσινο φως» για να συμμετέχει στις εκλογές και κατέληξε: «Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε δύο μέτρα και δύο σταθμά».
Εξέφρασε, δε, την άποψη ότι «η Δημοκρατία πρέπει να είναι πολύ πιο δημοκρατική απέναντι στο φασισμό».
Για το θέμα συνεργασιών, ο Π.Καμμένος τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συνεργαστεί με κάποιο από τα κόμματα ητς συγκυβέρνησης, ούτε με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, ενώ σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ πρόβαλε ως κόκκινη γραμμή τα εθνικά θέματα.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρότεινε πλαφόν 8% στη φορολογία, διαγραφή του απεχθούς και επονείδιστου χρέους και στάση πληρωμών στα τοκοχρεολύσια.

newsbomb.gr