Αρχείο

15 Μαΐου 2014

Δήλωση Ψωμιάδη για την επίσκεψη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΥΡΑΓΟΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ»

Σχολιάζοντας την άφιξη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά την Πέμπτη 15 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Πρωθυπουργός της χώρας ήρθε στη Θεσσαλονίκη τρεις μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές για να μοιράσει εκ νέου υποσχέσεις και να επιβεβαιώσει την υποστήριξη του στο σημερινό δήμαρχο της πόλης.
Τον καλωσορίζουμε, αν και τον περιμέναμε πολύ καιρό πριν τον Αντώνη Σαμαρά, να επισκεφθεί επιτέλους τη βόρεια Ελλάδα για να επιθεωρήσει την πορεία των μεγάλων έργων για τα  οποία δεσμεύτηκε και που θα έπρεπε τώρα να είναι σε εξέλιξη.
 Όπως για παράδειγμα, την ολοκλήρωση του Μετρό Θεσσαλονίκης, την πλήρη ανακαίνιση των 12 πυλών εισόδου της χώρας, την αναβάθμιση της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και του Λιμένα Θεσσαλονίκης, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στη Μακεδονία και τη Θράκη. Δεσμεύσεις τις οποίες ανέλαβε πολύ πρόσφατα, μόλις το Σεπτέμβριο του 2013, από το βήμα της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Δυστυχώς, μείναμε στα λόγια. Και προφανώς στα σχέδια του κυρίου Σαμαρά, η Μακεδονία και η Θράκη παραμένουν ουραγοί των εξελίξεων. Όλοι θα κριθούμε από τα λαό, τα ψέματα τελείωσαν.»