Αρχείο

11 Μαΐου 2014

Αθόρυβα ο Γιώργος Καρατζαφερης οργώνει όλη την Ελλάδα

Από την πρωτεύουσα της Ηπείρου ξεκίνησε την περιοδεία του στην δυτική Ελλάδα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιώργος Καρατζαφέρης. "Εμείς πορευόμασταν στη βάση ενός πατριωτικού παρεμβατισμού, εμείς προτάσσουμε την πατρίδα", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης για τις ευρωεκλογές. Πρόσθεσε ότι χρειάζεται στο Ευρωκοινοβούλιο οι πολίτες να στείλουν με...

την ψήφο τους πατριώτες με βαθιά γνώση των θεμάτων που απασχολούν τη χώρα.

Δεν θέλουμε, είπε, Ευρώπη των τραπεζών και των χρηματιστών, αλλά Ευρώπη των εθνών, και τόνισε πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αφού το 80% των αποφάσεων που διέπουν τη ζωή μας βγαίνουν από το Ευρωκοινοβούλιο, και γι' αυτό χρειάζεται οι ευρωβουλευτές να έχουν γνώση και εμπειρία....Παρουσιάζοντας στοιχεία από το Ευρωκοινοβούλιο, σημείωσε ότι σε τρία χρόνια που ήταν ευρωβουλευτές, ο κ. Σαμαράς έκανε 15 μόνο ομιλίες, ενώ ο ίδιος έκανε 115, και στον κοινοβουλευτικό έλεγχο έκανε μόνο οκτώ ερωτήσεις και κατατάχθηκε, όπως τόνισε, τελευταίος των ευρωβουλευτών, ενώ ο ίδιος κατέθεσε 663 ερωτήσεις και κατατάχθηκε πρώτος.

Επιπλέον, ο κ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε την κυβέρνηση για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος, λέγοντας ότι γίνεται για καθαρά με προεκλογικούς λόγους. Ανέφερε ακόμα ότι "το σύστημα δε θέλει φωνές αντίστασης" και κατηγόρησε τις εφημερίδες και τα "συστημικά" κανάλια ότι δεν προβάλλουν το κόμμα του, παρότι, όπως εξήγησε, είναι το τέταρτο σε δύναμη κόμμα που εκπροσωπεί τη χώρα στο Ευρωκοινοβούλιο με δύο βουλευτές, εν αντιθέσει με το Ποτάμι που υπέρμετρα προβάλλεται σε όλα τα μέσα.

spirospero.gr