Αρχείο

24 Σεπτεμβρίου 2013

25€ από 5€ το εισιτήριο στα νοσοκομεία! Οι λαθρομετανάστες δωρεάν!

Όταν το κράτος πολεμάει το έθνος...

Νέο χαράτσι μόνο για Έλληνες αποφάσισε η κυβέρνηση. Όπως έγινε γνωστό ύστερα από τη συνάντηση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με το κλιμάκιο της τρόικα, το εισιτήριο στα νοσοκομεία πενταπλασιάζεται από την 1η Ιανουαρίου 2014. Πολλοί τονίζουν ότι η συγκεκριμένη απόφαση αποτελούσε δέσμευση που προκύπτει από την ψήφιση του...


τελευταίου μνημονίου. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί τον ελληνικό λαό είναι ότι δεν προβλέπεται καμία ρύθμιση για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (άνεργοι, χαμηλοσυνταξιούχοι κ.τ.λ.), ενώ άγνωστο παραμένει τι θα αποφασισθεί για τους χρόνια πάσχοντες που πρέπει να επισκέπτονται συχνότατα τα νοσοκομεία.
Και φυσικά, από την απόφαση εξαιρούνται οι λαθρομετανάστες! Για τα μάτια του κόσμου βέβαια, ο Άδωνις Γεωργιάδης μας ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση να πληρώσει τα νοσήλια των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Μέχρι να λάβει θετική απάντηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να εκταμιευθούν τα χρήματα αυτά, πλήρωνε κορόιδο Έλληνα φορολογούμενε, την ώρα που βουλιάζουν τα ασφαλιστικά ταμεία που πάλι πληρώνεις, ενώ σου μειώνεται η σύνταξη, ο μισθός κ.τ.λ.
Και μετά, ο Δένδιας και οι συνοδοιπόροι του θέλουν να πολεμήσουν τον "ρατσισμό" των Ελλήνων.