Αρχείο

9 Νοεμβρίου 2012

Ο Άδωνις, ο Κασιδιάρης και τα σώβρακα


Πηγή: voria.gr

Συνέχεια πήρε σήμερα η αντιπαράθεση μεταξύ των δυο βουλευτών της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής Άδωνι Γεωργιάδη και Ηλία Κασιδιάρη, με αφορμή τις βουλευτικές αποζημιώσεις που παίρνουν οι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου.
Το πρωί ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο ΒΗΜΑ fm υποστήριξε ότι οι βουλευτές δεν παίρνουν το ποσό το οποίο ανέφερε ο κ. Κασιδιάρης κατά...


την ομιλία του στη Βουλή. «Άσε μας τώρα με τον Κασιδιάρη που του πλένει τα σώβρακα η μαμά του. Αυτά είναι κάτι παιδάκια που ζούσανε με το χαρτζιλίκι του μπαμπά και ξαφνικά τους έδωσαν ρόλο. Εγώ δουλεύω από τα 19 μου χρόνια» είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας στην τοποθέτηση Κασιδιάρη. Στη συνέντευξή του ο βουλευτής της ΝΔ, χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «φασιστικό μόρφωμα» και ανέφερε ότι στόχος της είναι να διαλύσει το κοινοβούλιο.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για τις βουλευτικές αποζημιώσεις, κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τον βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.
Όταν ο βουλευτής της ΝΔ άρχισε να διαμαρτύρεται, ο κ. Κασιδιάρης του είπε να «αφήσει τους θεατρινισμούς, γιατί η βουλή δεν είναι τηλεοπτικό στούντιο»