Αρχείο

9 Νοεμβρίου 2012

Κουίκ για Τόμσεν: Θα τον παραπέμψω στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο


Ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
"Το ΔΝΤ εκφράζει τώρα την… αγωνία του για τις επιπτώσεις του προγράμματος λιτότητας στις ευρωπαϊκές χώρες! Προφανέστατα, πάνω απ’...


όλα, εννοεί την Ελλάδα.
Έναν χαρτογιακά ονόματι Πολ Τόμσεν τον ξέρει το ΔΝΤ; Είναι ο δικός τους άνθρωπος, σε μία συμμορία τριών, που ανέλαβε και εκτέλεσε το συμβόλαιο της οικονομικής δολοφονίας της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Ας αφήσει λοιπόν το σύστημα Λαγκάρντ και όλη η παρέα της εκεί στην Washington, τα κροκοδείλια δάκρυα και τις υπέρμετρες ανησυχίες. Οι οικονομικοί τους εκτελεστές, με τη βοήθεια των εδώ πρακτόρων τους, έκαναν αυτό που τους υπαγορεύει η λογική της Νέας Τάξης Πραγμάτων, των τοκογλύφων και του 4ου Οικονομικού Ράιχ.
Δηλώνω για μία ακόμα φορά ως Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ότι ο Πωλ Τόμσεν είναι persona non grata. Ανεπιθύμητος να διαβεί ξανά το κατώφλι της πατρίδας μου.
Και του γνωστοποιώ δημόσια ότι το νομικό επιτελείο του γραφείου μου, με επικεφαλής τον Δικηγόρο και Πολιτευτή Α' Αθηνών του Κινήματός μας Βαγγέλη Παπαγεωργίου, συντάσσει μήνυση για να τον παραπέμψω στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ειδικότερα για εγκλήματα κατά της ελληνικής κοινωνίας".