Αρχείο

29 Νοεμβρίου 2012

Νέο «χτύπημα» Ταμήλου


Πηγή: real.gr

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η δήλωση του Μιχάλη Ταμήλου ότι «δεν μπορούμε να ερχόμαστε στην Επιτροπή κάθε εβδομάδα και να πληρωνόμαστε μόνο τη μία συνεδρίαση».
Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για τη συγκεκριμένη δήλωση, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απάντησε: «Αντί να ασχολείστε με...


σοβαρά θέματα οι δημοσιογράφοι και με το τι ψηφίσαμε, ασχολείστε με το αν ξύνουμε τα αρ..... μας!».
Εμμένει ο Μιχάλης Ταμήλος
Αμετανόητος σε όσα δήλωσε στην Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής ότι «δεν μπορούμε να ερχόμαστε κάθε εβδομάδα στην Επιτροπή και να πληρωνόμαστε μία φορά τον μήνα», εμφανίζεται ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος.
Παρά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του γαλάζιου βουλευτή, μιλώντας στο real.gr ο κ. Ταμήλος τονίζει ότι : «Δεν είναι δουλειά του βουλευτή να είναι στις επιτροπές και στη Βουλή όλη μέρα και να χάνει ώρες ολόκληρες. Δουλειά του βουλευτή είναι να βρίσκεται στα Υπουργεία και να προωθεί τα αιτήματα του νομού του».
Παράλληλα, κ. Ταμήλος υποστηρίζει ότι οι υποεπιτροπές έχουν «βοηθητικό χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν παράγεται ουσιαστικό έργο και καθόμαστε 4 ½ ώρες χωρίς να βγαίνει τίποτα». Για τον λόγο αυτό μάλιστα ο βουλευτής έχει ήδη κάνει πρόταση στον πρόεδρο της Βουλής να «μειωθεί ο αριθμός των κοινοβουλευτικών επιτροπών» καθώς αυτές δεν είναι πάντα «αποτελεσματικές».