Αρχείο

9 Νοεμβρίου 2012

Μαίνεται η διαδικτυακή κόντρα Μανώλη - Γεωργιάδη

Με αφορμή τις δηλώσεις Σόιμπλε, το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννης Μανώλης, έγραψε στο twitter: "ΑΜΠΕΡ ΑΛΕΡΤ: Μετά τις δηλώσεις Σόιμπλε,για καθυστέρηση εκταμίευσης της δόσης,εξαφανίστηκε ο Άδωνις! Κατάπιε την γλώσσα του! Ψήφισες! Η δόση?" Απαντώντας, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε: "Αγαπητέ @giannismanolis θα στα εξηγήσω. Όπως στην Ελλάδα είναι της μόδας να βρίζεις την Γερμανία για να πάρεις ψήφους (βλ Καμμένο), στην Γερμανία είναι επίσης της μόδας...


να παίρνουν ψήφους μιλώντας κατά της Ελλάδος (βλ Ρέσλερ και Έν μέρει Σόιμπλε). Έχουν βλέπεις και αυτοί εκεί τους δικούς τους Καμμένους στα Κοινοβουλια τους. Εσύ θα έπρεπε να τα καταλαβαίνεις αυτά αγαπητέ....Pacta sunt servanda. Η Ελλάς τήρησε το δικό της μέρος της συμφωνίας και η ΕΕ θα τηρήσει το δικό της, μήν έχεις αμφιβολία. Τα λεφτά θα τα πάρουμε και στην ώρα τους."
Σήμερα, ο Γιάννης Μανώλης έδωσε συνέχεια στην κόντρα, γράφοντας: "Η δημόσια τηλεόραση στην υπηρεσία του Άδωνι! Βρίζει χυδαία! Κάποιος πρέπει να του βάλει, καπίστρι ή φίμοτρο! Έβαλε πλώρη για αρχηγός της ΝΔ?"