Αρχείο

29 Νοεμβρίου 2012

Καταγγελία της ΟΝΝΕΔ Αιγίου για τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ Αχαΐας


Η ΟΝΝΕΔ Αιγίου καταγγέλλει αποκλεισμό των μελών της από τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει:
"Ύστερα απ την αποπομπή του Γ. Δρακουλη απ την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας με μεγάλη μας...


έκπληξη ενημερωθήκαμε απ το διαδίκτυο (!) πως έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την εκλογή νέου πρόεδρου. Η ΟΝΝΕΔ είναι η μεγαλύτερη δημοκρατική νεολαία και μέθοδοι του στυλ ‘’αποφασίζομεν και διατάσσομεν’’ δεν αρμόζουν και αντιτίθενται στις αρχές μας. Η διαδικασία είναι πέρα για πέρα παράνομη καθώς δε συγκαλεστηκε η νομαρχιακή επιτροπή της ΟΝΝΕΔ μετά την αποπομπή του προέδρου όπως προβλέπεται. Δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως ενημέρωση από την Κεντρική Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ τόσο για τους λόγους καθαίρεσης του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας όσο και για την διενέργεια νέων εκλογών.
Η  θέση της αντιπροεδρίας ανήκει στον Τάκη Παπασημακόπουλο που τυγχάνει και γενικός γραμματέας της Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ ΑΙΓΙΟΥ και ασφαλώς δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση για τις εκλογές εξπρές! Με αυτόν τον τρόπο αποκλείστηκαν όλα τα μέλη της δεύτερης μεγαλύτερης οργάνωσης του νομού όχι μόνο απ την διαδικασία αλλά και απ το δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για τη θέση του πρόεδρου.
Η ΤΟ ΟΝΝΕΔ Αιγίου διαφωνεί κάθετα με την παράνομη αυτή διαδικασία και φυσικά δεν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα της. Τέλος καλούμε τον βουλευτή του νομού μας κ. Νταβλούρο καθώς και τους πολιτευτές της , να πάρουν θέση τόσο για την παράνομη αυτή διαδικασία ,όσο και για τον αποκλεισμό της Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Αιγίου με το έτσι θέλω απ τις εξελίξεις".