Αρχείο

23 Οκτωβρίου 2012

Ζυμώσεων συνέχεια στη γαλάζια nouvelle vague


Πηγή: parapolitiika.gr

Νέα ερώτηση από 18 γαλάζιους βουλευτές
Καλά κρατούν οι ζυμώσεις μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ, εν μέσω των κρίσιμων πολιτικών στιγμών που διανύουμε. Πρωταγωνιστές των εν λόγω διεργασιών είναι αρκετοί από τους νεοεκλεγέντες βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι όσο περνάει ο καιρός...


εντείνουν την δραστηριότητά τους. Έτσι, σε κάποιο από στα αθηναϊκά στέκια που συναντώνται οι ομάδες αυτές, γεννήθηκε η ιδέα για την υποβολή ακόμη μιας ερώτησης σε κοινοβουλευτικό επίπεδο. Συγκεκριμένα 18 γαλάζιοι και στην πλειοψηφία τους φρέσκοι στην Βουλή βουλευτές (Σολδάτος, Ορφανός, ο πρώην Σταυρογιάννης, Κοντογιάννης, Κασαπίδης, Βλάχος, Τζαμτζής. Μανδρέκα, Αντωνίου, Βεσυρόπουλος, Κοντογεώργος, Κατσαφάδος, Μανδρέκα, Κόνσολας, Αντωνίου, Βεσυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κόλλιας, Ταμήλος, Κωνσταντόπουλος και Σταμενίτης), ζήτησαν από τον Γιάννη Στουρνάρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το ενδεχόμενο περικοπής των συντάξεων του ΟΓΑ και των επιδομάτων ανεργίας.
Όπως μας έλεγαν μάλιστα αρκετοί από τους προαναφερθέντες, η  ανάληψη τέτοιου είδους κοινών πρωτοβουλιών, όχι μόνο δεν θα σταματήσει μετά την έγκριση των μέτρων, αλλά θα συνεχιστεί σε ακόμη μεγαλύτερη ένταση.
Εξάλλου, όπως έλεγαν στο parapolitika.gr, ορισμένοι εκ των πιο δραστήριων νεοεκλεγέντων βουλευτών, κεντρικός στόχος αυτών των συναντήσεων και των κοινοβουλευτικών ενεργειών, είναι να δοθεί ισχυρό στίγμα στα πράγματα από τη γαλάζια nouvelle vague, αλλά και να μεταφερθούν (και κατ' επέκταση να υιοθετηθούν σε κάποιο ποσοστό) οι απόψεις της από το Μέγαρο Μαξίμου.