Αρχείο

30 Οκτωβρίου 2012

Ο ΛΑ.Ο.Σ. για τις δηλώσεις Σαμαρά

Ο Τομεάρχης Εμπορίου του ΛΑ.Ο.Σ., Ανδρέας Καρούντζος, αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά:
"Η δήλωση  του  πρωθυπουργού  της  χώρας  για  μεγαλύτερη  ενότητα  και  τόλμη  με  σκοπό  να  σωθεί  η   Ελλάδα,  μόνο  θυμηδία   και  οργή  προκάλεσαν  στην  κοινή  γνώμη .
Παραπλανά  τους  πολίτες   όταν  υπερασπίζεται   ότι  το  τελευταίο  διάστημα  αλλάζει  την  εικόνα  της  χώρας  ενώ  στην  πραγματικότητα   αυτός...

μαζί   με  τους  δυο  εταίρους  της  συγκυβέρνησης  εξακολουθούν  να  είναι  υποταγμένοι  στης  χειραγώγηση  της  τρόικας  και  των ευρωπαίων
Κάτω από αυτές  της  συνθήκες οι  “διαπραγματεύσεις”   είναι  μονομερής  και  επίπλαστες .
Η ολοκληρωμένη  συμφωνία  θα  σημάνει  την  ολοκληρωτική  οικονομική    καταστροφή  του  λαού  ,  ενώ   το νέο αδιέξοδο θα βαθύνει ακόμα περισσότερο την ύφεση .
Ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να μιλάει μόνο για την ενότητα αλλά και να το δείχνει, και να το πράττει…
Ενότητα σημαίνει όλοι οι πολίτες να συμμετέχουν στο μερίδιο που τους αναλογεί και όχι μονίμως να πληρώνουν τα ίδια θύματα.
Την ευθύνη την έχει και αυτός ο πρωθυπουργός με αυτήν την κυβέρνηση που σιωπούν και δεν πατάσουν την διαφθορά φοροδιαφυγή τα σκάνδαλα και τον ασύδοτο πλουτισμό της οικονομικής ολιγαρχίας-ντόπιας και ξένης, σε βάρος του ελληνικού λαού.
Μόνο έτσι θα σωθεί η χώρα από όλα τα οικονομικά δεινά που περνάει. Μπορούν, αλλά δεν το κάνουν διότι είναι διαπλεκόμενοι,στο διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο.Την Ελλάδα δεν θα την σώσουν οι σημερινές ηγεσίες με επικεφαλής τον κ. Σαμαρά. Θα την σώσει σύντομα ο ελληνικός λαός".