Αρχείο

29 Μαΐου 2014

Νικολόπουλος: Θα χτίσουμε τη νέα ενιαία αντιμνημονιακή πατριωτική κεντροδεξιά

"Αθροιζόμενοι είμαστε οι πιο πολλοί. Μπορούμε να γίνουμε περισσότεροι" είπε ο... Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας σήμερα το πρωί με δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής, αποκαλύπτοντας το νέο πολιτικό σχεδιασμό του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος.

Ο επικεφαλής των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών ξεκαθάρισε...

ότι θα παραμείνει αντιμέτωπος στην υπαγορευόμενη από τους ξένους δανειστές κυβερνητική πολιτική ενώ δήλωσε ότι θα παραμείνει στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο.

Οι δύο συμπρωθυπουργοί και τα αλαλάζοντα κύμβαλα των μνημονιακών πατρώνων που προσπαθούν με την προπαγάνδα να μετατρέψουν τη κόλαση που ζούμε σ’ ένα εικονικό παράδεισο, λένε ότι τελείωσαν τα μνημόνια άρα και ο αντιμνημονιακός αγώνας….

Είναι ελεεινοί ψεύτες… Διαβάστε την επιστολή Σαμαρά προς την Τρόικα που μόλις χθες μου έγινε γνωστή…

«…. Οι πολιτικές που παρατίθενται στο συνημμένο Μνημόνιο…» γράφει και υπογράφει ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ ο επαναδιαπραγματευτής Πρωθυπουργός.

Σήμερα φέρνω την άγνωστη αυτή νέα επιστολή στη Βουλή και ζητώ ο κ. Σαμαράς να καταθέσει στην Εθνική Αντιπροσωπεία αυτή την κατάπτυστη επιστολή υποταγής στα κελεύσματα των δανειστών, καθώς και το συνημμένο Μνημόνιο» που όπως ο ίδιος γράφει…

«Δια χειρός Σαμαρά» λοιπόν όλοι πια θα γνωρίζουν ότι τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, όπως και τα νέα μέτρα, όπως ο ίδιος και πάλι γράφει ευπειθώς δίνοντας αναφορά στους ξένους προστάτες, τοκογλύφους, αποικιοκράτες. Ο Α. Σαμαράς γράφει:

«Η Κυβέρνηση «θα δείξει κατανόηση στις απαιτήσεις των δανειστών». Δυστυχώς όμως όχι κατανόηση στις απαιτήσεις των φτωχοποιημένων και απελπισμένων Ελλήνων. Έτσι κατάλαβε το μήνυμα η κυβερνητική παρέα των πρόθυμων και υπάκουων στη Τρόικα…

Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κόμμα Ελλάδος κάλεσε σήμερα, σε κοινή συνεδρίαση το πολιτικό συμβούλιο μαζί με τους υποψηφίους ευρωβουλευτές, για να αποκωδικοποιήσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών και να σχεδιάσουμε τον πολιτικό «οδικό μας» χάρτη.

Ως επικεφαλής των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών δηλώνω πως το μήνυμα του λαού προς εμάς γράφει: Μηδενική ανοχή απέναντι στην πολιτική της φτώχειας και της υποτέλειας και απαιτεί να χτίσουμε την νέα ενιαία πατριωτική αντιμνημονιακή κεντροδεξιά που θα διαλύσει τα μνημονιακά αδιέξοδα.

Προς αυτή τη κατεύθυνση θα κινηθούμε.

Οι εντολείς μας- Έλληνες ψηφοφόροι στην κάλπη της Κυριακής- έδωσαν ψήφο υπέρ της δημιουργίας μιας μεγάλης πατριωτικής πλατιάς συμμαχίας που ήδη αποτελεί τη μεγάλη πλειοψηφία.

Τέλος ο επικεφαλής του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος Ελλάδος (ΧΡΙ.Κ.Ε.) Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε πως θα ανταποκριθεί σε κάθε ενωτική πρωτοβουλία, χωρίς μικροκομματικές σκοπιμότητες, προσωπικές ιδιοτέλειες και θα πρωταγωνιστήσει, όπως ακριβώς έκανε και με την ΕΝΩΣΗ Πολύδωρα- Ψωμιάδη- Ζώη.

Είναι πασίδηλο» είπε «ότι οι λαϊκοί κεντροδεξιοί αθροιζόμενοι, είμαστε πιο πολλοί και μπορούμε να γίνουμε περισσότεροι.

Ξέρουμε πως η κόλαση των Ελλήνων θα συνεχιστεί. Και για αυτό και εμείς συνεχίζουμε να αντιπαλεύουμε, τις κυβερνητικές δυνάμεις χωρίς να υποστείλουμε τις σημαίες του αγώνα.

Στο χέρι όλων μας είναι να μην υποστείλουμε τις σημαίες…..

Ενωμένα, συντεταγμένα, με σχέδιο και αγώνα να κερδίσουμε την νέα απελευθέρωση της Πατρίδας και του Λαού από τα δεσμά του εθνοκτόνου μνημονίου.

Παρακαλώ μην ξεχνά κανείς ότι οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες ότι δεν δημιουργήθηκαν με αυτοσκοπό να κυριαρχήσουν πολιτικά και εκλογικά, αλλά για να ενώσουν.

Σ’ αυτή την εθνική και δημοκρατική προσπάθεια θα συνεχίσουμε να μετέχουμε ως καταλύτες.

tromaktiko