Αρχείο

20 Ιουλίου 2018

Συλλήψεις πατριωτών του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ με εντολή Καμμένου

Ένα σύνθημα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ήταν αρκετό για να συλληφθούν μέλη της φοιτητικής οργάνωσης ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, στην Κύπρο. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Μεγαλόνησο, παρόντος του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, τα μέλη της...

...ιστορικής, πατριωτικής, φοιτητικής παράταξης, φώναξαν: "Αλήτες προδότες πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική". Στη συνέχεια, η κυπριακή αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές. Στο σχετικό Δελτίο Τύπου το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ αναφέρει:

"Στιγμές δικτατορίας βίωσαν οι εκπρόσωποι του ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ, που βρέθηκαν στην Εκκλησία στην Φανερωμένη σήμερα (20/07/2018) για να τιμήσουν τους πεσόντες του 1974. Παρουσία του Πάνου Καμένου, του κυρίου που συναινεί στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, οι ΔΡΑΣΙΤΕΣ με το πέρας του μνημοσύνου αναφώνησαν “ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”.

Αρκετός κόσμος χαιρέτισε το σύνθημα αυτό και παρότρυνε τους ασυμβίβαστους νέους να συνεχίζουν να φωνάζουν για το ξεπούλημα του Ελληνισμού. Μετά από 30 λεπτά, ήρθαν αρκετοί αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα και μερικοί ένστολοι, και χρησιμοποιώντας παράνομη σωματική βία, οδήγησαν τους φοιτητές στον Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβηττού. Το ξεπουλημένο ραγιάδικο καθεστώς Αναστασιάδη δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ακόμα υπάρχουν νέοι που δεν λησμονούν, που ακούνε Ελλάδα και δακρύζουν περήφανα, που δεν επιτρέπουν σε κανένα νενέκο να διαπραγματευτεί έστω και ένα εκατοστό ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ. Γάβγισε ο τυχοδιώκτης Πανούλης και αμέσως τα άβουλα όργανα της αταξίας αντί να τρέξουν να συλλάβουν τους προδότες του έθνους, ήρθαν να τα βάλουν με τους φοιτητές που αγαπούν αυτόν τον τόπο.

Να ξέρουν οι προσκυνημένοι ότι είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να δυναμώσουν την φωνή μας και να οξύνουν το αίσθημα αηδίας που νιώθουμε για αυτούς. Ο αγώνας συνεχίζεται και η δικαίωση κοντοζυγώνει".