Αρχείο

28 Αυγούστου 2015

Προσέχει για να έχει η Χρυσή Αυγή

Εκστρατεία για την καλύτερη εκπροσώπηση στα εκλογικά τμήματα ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή. Πρόκειται για μία απολύτως σωστή κίνηση, καθώς στο παρελθόν έχουν παρατηρηθεί αρκετές παρατυπίες. Έτσι, με το σύνθημα "όλοι στην καταμέτρηση", η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να μην χαθεί ούτε μία ψήφος από τα γνωστά κολπάκια των εκλογομάγειρων.

Ακολουθεί αναλυτικά...

η σχετική ανακοίνωση του Λαϊκού Συνδέσμου:

"ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ!

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους. Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!

Το ύστατο σχέδιο του μνημονιακού καθεστώτος για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου είναι η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω νοθείας. Απαντάμε και σε αυτό το τελευταίο "χαρτί" του καθεστώτος με μαζική συμμετοχή εκλογικών αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε όλα τα εκλογικά κέντρα της Επικράτειας.

ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! Καμία εθνικιστική ψήφος δεν θα πάει χαμένη.

Δηλώσεις συμμετοχών: 210 6985 121, xa.ekloges@gmail.com

Παραλαμβάνετε διορισμούς από τις κατά τόπους τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής ή από τα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως"