Αρχείο

18 Ιουνίου 2014

Σύγχυση και αλαλούμ στο Μαξίμου για… το twitter του Μουρούτη

Η επικοινωνιακή πολιτική του Μαξίμου έχει αποτύχει παταγωδώς. Το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο, τόσο σε επίπεδο ουσιαστικής δημόσιας προβολής της κυβέρνησης, όσο και σε επίπεδο παρασκηνίου. Μετά τα τεράστια επικοινωνιακά λάθη της υπόθεσης Μπαλτάκου, της παρωδίας με την δικαστική υπόθεση της Χρυσής Αυγής, που χάρη στα λάθη του Μαξίμου φαίνεται πως ξαναπαίρνει την δημοκοπική ανιούσα, ήλθε ένας πολύ κακός και πρόχειρος ουσιαστικά και...

επικοινωνιακά ανασχηματισμός που αντί να ωφελήσει την δημόσια εικόνα της συγκυβέρνησης, μάλλον ρέπει προς την αντίθετη κατεύθυνση....
 Είναι αλήθεια πως το μέγαρο Μαξίμου και ο στρατηγικός σχεδιασμός των τελευταίων μηνών δεν ικανοποιούν ούτε την Συγγρού ούτε και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ο οποίος φαίνεται πως τις τελευταίες εβδομάδες έχει επιδοθεί ουκ ολίγες φορές σε φωνές, οργή και θυμό προς τους συνεργάτες του, για την διαχείριση καταστάσεων. Μετά την πραγματική οργή του Αντώνη Σαμαρά- την οποία άλλωστε μεταφέρει και ο Βηματοδότης- για τον τραγέλαφο της υπόθεσης Δαραβίγκα και ΟΚΑΝΑ, και έπειτα από την διαρροή για τους «επικούς» διαλόγους μέσω sms με τον έκπτωτο υπουργό υγείας κ. Γεωργιάδη, ο κ. Σαμαράς φαίνεται πως χθες πρόβαρε το μεγαλείο της φωνής του στον στενό του συνεργάτη κ. Γιώργο Μουρούτη, επιπλήττοντας τον έντονα για τα «προκλητικά» tweets του και την έντονη παρουσία του στα social media. Ο κ. Μουρούτης άκουσε τα σχολιανά του από τον «στενό του φίλο», όπως γράφει διαρκώς στα social media, o oποίος μάλιστα φαίνεται πως του υπαγόρευσε να διαγράψει όλα του τα tweets από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γεγονός που αποδεικνύεται και στην πράξη. Και φυσικά, τα screenshots και μια μικρή περιήγηση στον λογαριασμό του κ. Μουρούτη επιβεβαιώνουν όλους τους προηγούμενους ισχυρισμούς.
Τόσο ο ίδιος ο κ. Μουρούτης όσο και το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης βρίσκονται σε σύγχυση, με το ένα λάθος να διαδέχεται το άλλο, με το νέο κυβερνητικό σχήμα να έχει επιδωθεί πριν καλά καλα ξεκινήσει το έργο του σε δημόσιες (!) εκδηλώσεις δυσαρέσκειας και με τον ΣΥΡΙΖΑ να καρπώνεται όλο το στρατηγικό χάος που επικρατεί στην κεντροδεξιά παράταξη, περιμένοντας τον κατάλληλο χρόνο και την κατάλληλη αφορμή να χτυπήσει.
Για να ασχολούνται με τα tweets του κύριου Μουρούτη, μάλλον έχουν αποπροσανατολισθεί στο Μαξίμου. Και είναι ευχή όλων αυτό το επικοινωνιακό και στρατηγικό αλαλούμ να μην μετουσιώθεί σε αλαλούμ πολιτικής διαπραγμάτευσης. Γιατί μην ξεχνάτε, πως οι τροϊκανοί έρχονται. Και δεν έχουν καμία διάθεση να πάρουν την όλη κατάσταση στην πλάκα.
Υ.Γ: Λογικά ο κ. Λαζαρίδης έχει πάει διακοπές. Όταν λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια.

skeftomasteellhnika.blogspot.gr