Αρχείο

17 Ιουνίου 2014

Eγκρίνεται αύριο από το κόμμα του η συνεργασία Ν. Νικολόπουλου με τους ΑΝΕΛ

Σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Νικολόπουλο κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επικείμενη συνεργασία τους, η οποία θα επισφραγιστεί και επίσημα την επόμενη εβδομάδα, σε συνάντησή τους.
Ο Νίκος Νικολόπουλος είπε ότι «έγινε και επίσημα η πρόσκληση για ένα μεγάλο πατριωτικό κοινό μέτωπο» και έκανε λόγο...

για συνεργασία στη βάση της πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας του κόμματός του.
Αύριο αναμένεται να αναφερθεί στη στάση του απέναντι στο ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας .
Παράλληλα ο κ.Νικολόπουλος κάνει λόγο για ανάγκη δρομολόγησης «όλων εκείνων των απαραίτητων πρωτοβουλιών για να επιτευχθεί η συνεργασία και με άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις».
«Οι πολίτες που απεχθάνονται τα μνημόνια και την υποτέλεια, τον εξευτελισμό και την λεηλασία είναι πάρα πολλοί περισσότεροι από εκείνους που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και τα άλλα αντιμνημονιακά κόμματα. Για τούτο, από εδώ και στο εξής, χρειάζεται μια ακόμα πιο οργανωμένη, ενωτική και αποφασιστική προσπάθεια για την τελική αντεπίθεση, που θα καταφέρει το σπάσιμο των μνημονιακών δεσμών» είπε ο Νίκος Νικολόπουλος.

imerisia.gr