Αρχείο

14 Ιουνίου 2014

Ρ. Μακρή στο Crashonline: «Ευκαιρία να διορθώσουμε τις όποιες αρρυθμίες στους ΑΝ.ΕΛ.»

Ως ορόσημο για τη μελλοντική πορεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτηρίζει η Ραχήλ Μακρή το διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος, που συγκαλείται αύριο και την Κυριακή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των...

ΑΝ.ΕΛ. μίλησε στο Crashonline για τις αλλαγές στην οργάνωση και την λειτουργία του κόμματος, ασκώντας παράλληλα κριτική στη συγκυβέρνηση για την εφαρμογή των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών.

«Η αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποτελεί ένα ορόσημο για τη μελλοντική μας πορεία. Έχουμε την ευκαιρία να αφομοιώσουμε το μήνυμα της κάλπης των Ευρωεκλογών και να θέσουμε το πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας που θα διορθώσει τις όποιες αρρυθμίες και θα σηματοδοτήσει την πορεία επικοινωνίας των προτάσεων και των λύσεων, που διαθέτουμε, στον Έλληνα πολίτη» μας είπε η κ. Μακρή και συνέχισε:

«Η διαχείριση της καθημερινότητας μιας κοινωνίας, που υποφέρει από την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών από μία κυβέρνηση που στερείται της λαϊκής εντολής κι έχει καταλύσει τη Δημοκρατία, το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας μας, δύναται να βελτιωθεί από ουσιαστικά μέτρα ανάπτυξης και διασφάλισης των δημοσίων εσόδων.

Το ξεπούλημα δεν αποδίδει, καθώς βραχυπρόθεσμα παρουσιάζονται λογιστικά πλεονάσματα, αλλά μακροπρόθεσμα στερούνται από τη χώρα οι πόροι, βάσει των οποίων μπορεί ν’ αντιστραφεί μια υφεσιακή πορεία καταστροφής και ερημοποίησης.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε προτάσεις, έχουμε λύσεις, έχουμε πρόγραμμα. Είναι στο χέρι μας να το επικοινωνήσουμε στους πολίτες, προκειμένου να τους πείσουμε με ομοψυχία και σύμπνοια για ένα νέο καλύτερο κοινό μέλλον όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα από την εξάρτηση και την εθελοδουλία της παρούσας συγκυβέρνησης.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουν πιο δυνατοί, περισσότερο από ποτέ στην προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των Ελλήνων πολιτών και της εθνικής ανεξαρτησίας της πατρίδας μας».

Η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου θα ξεκινήσει αύριο με την εισήγηση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ, Πάνου Καμμένου, ενώ στη συνέχεια θα τοποθετηθούν τα μέλη του διευρυμένου Εθνικού Συμβουλίου στο οποίο συμμετέχουν τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, οι πρόεδροι των συντονιστικών επιτροπών, οι πολιτευτές και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Γραμματέα του Κινήματος από τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου.

crashonline.gr