Αρχείο

18 Ιουνίου 2014

Το αγανακτισμένο μήνυμα πρώην υπουργού προς τον Σαμαρά: «Ούτε ο Μακιαβέλι να ήσουν, με καθάρισες εν ψυχρώ…»

Ένα sms εν εξάλλω καταστάσει έστειλε στον Σαμαρά πρώην υπουργός, ο οποίος «κόπηκε» από το νέο κυβερνητικό σχήμα, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε ότι αποχωρεί από τη θέση του.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» ο πρώην υπουργός βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη «Βιβλιοθήκη» στο Κολωνάκι με άλλους καρατομημένους πρώην συναδέλφους του...
οι οποίοι τον πείραζα λέγοντάς του ότι τον πήρε τηλέφωνο ο πρωθυπουργός, κάτι του έταξε και από επικριτής του έγινε φανατικός υποστηρικτής του.

Έτσι, μην αντέχοντας προφανώς τα πειράγματα, ο πρώην υπουργός έβγαλε το κινητό του και έδειξε στους γαλάζιους βουλευτές το sms που έστειλε στον Aντώνη Σαμαρά την επομένη του ανασχηματισμού: «Ούτε ο Μακιαβέλι να ήσουν, με καθάρισες εν ψυχρώ».

Στην απορία των υπολοίπων πώς είναι δυνατόν ένας υπουργός να στέλνει τέτοιο sms στον πρωθυπουργό και να μην διαγράφεται ο καρατομημένος υπουργός απαντούσε: «Έτσι έχουν τα πράγματα» έλεγε υπερηφάνως ο πρώην υπουργός και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Πού να δείτε το SMS που έστειλα στον υπουργό που δέχτηκε να μου πάρει τη θέση».

paraskhnio.gr