Αρχείο

11 Ιουνίου 2014

Έμμεση αποδοκιμασία Άρη η μη υπουργοποίησή του και η είσοδος της Σ.Βούλτεψη στην κυβέρνηση

Δεν "ξέχασε" ο Πρωθυπουργός την "επίθεση" του υποψήφιου της ΝΔ για το Δήμο της Αθήνας, στη Σοφία Βούλτεψη, μετά την αποτυχία του. Γιατί δεν εισήλθε στην κυβέρνηση ο Γ.Κουμουτσάκος.

Έμμεση αποδοκιμασία του Άρη Σπηλιωτόπουλου αποτελεί η μη αξιοποίησή του, αλλά και η υπουργοποίηση της Σοφίας Βούλτεψη, την οποία ο ίδιος είχε...

”φωτογραφίσει” ότι υπονόμευε την υποψηφιότητά του στο Δήμο της Αθήνας.

Σε αντίθεση με τη φημολογία των προηγούμενων ημερών, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο Γιώργος Κουμουτσάκος δεν βρήκαν θέση στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Τα δυο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έδωσαν κάτω από αντίξοες συνθήκες τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής αντίστοιχα,έμειναν τελικά “εκτός” παρά τις πληροφορίες που έφεραν τον ο Αντώνη Σαμαρά να τους αξιοποιεί σε κάποιο κυβερνητικό πόστο.

Τελικά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ενώ ειδικά για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο αξίζει να σημειωθεί ότι υπουργοποιήθηκε και μάλιστα στο αξίωμα του κυβερνητικού εκπροσώπου η Σοφία Βούλτεψη, την οποία είχε “φωτογραφίσει” ότι υπονόμευε τη μάχη του στην Αθήνα.

Αλλά και για τον Γιάννη Κουμουτσάκο υπήρξαν αντιδράσεις ως προς το ενδεχόμενο να “ανταμειφθεί” με κάποια θέση στο κυβερνητικό σχήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες “αποφασίστηκε” να είναι ο Μάκης Βορίδης ο μοναδικός εκπρόσωπος του Υπολοίπου της Περιφέρειας Αττικής στο νέο κυβερνητικό σχήμα ( το τρίτο και πιθανόν τελευταίο αυτής της κυβερνητικής συμμαχίας ). Είναι κοινά γνωστό, ότι ο κ. Κουμουτσάκος έχει επιλέξει το Υπόλοιπο της Περιφέρειας για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον εκλογικό στίβο, όποτε γίνουν εκλογές.

7imeres.gr