Αρχείο

14 Ιουνίου 2014

Ν. Νικολόπουλος: «Ο ανασχηματισμός τελείωσε αλλά το δράμα του Έλληνα όχι!»

Κατά την τελετή εγκατάστασης της νέας διευρυμένης συντονιστικής επιτροπής Θεσσαλονίκης του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής, ο Νίκος Νικολόπουλος, αφού μίλησε για τα νέα δεινά που έρχονται, στην συνέχεια αποκάλυψε ότι οι δημοσκοπήσεις που «παρήγγειλε» η Κυβέρνηση και έδωσαν ένα ηχηρό ράπισμα στην «δικέφαλη» ηγεσία της.
Οι πολίτες δηλώνουν απογοητευμένοι από...
τον ανασχηματισμό και αρνούνται να δείξουν εμπιστοσύνη σε Σαμαρά και Βενιζέλο και έτσι για πρώτη φορά ο Σαμαράς υπολείπεται κατά 5 μονάδες του Τσίπρα. Ο Ν. Νικολόπουλος κατά την διάρκεια της αρχικής του τοποθέτησης προς τα στελέχη του ΧΡΙ.Κ.Α. στην Θεσσαλονίκη μεταξύ άλλων τόνισε: «Ο ανασχηματισμός τελείωσε αλλά το δράμα του Έλληνα όχι! Δυστυχώς αυτό συνεχίζεται.
Πίσω από την επίπλαστη «επικαιρότητα» και την ανασχηματολογία, κρύβεται μία επώδυνη αλήθεια ότι η πατρίδα μας βρίσκεται υπό ξένη επιτροπεία.
Η εναλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα, έτσι κι αλλιώς όμως ουδόλως αφορά την ουσία της πολιτικής, η οποία θα εξακολουθήσει να εκπορεύεται από την Μέρκελ. Ανασχηματισμός για να συνεχίσουν να εφαρμόζουν την ίδια πολιτική… ποιο το νόημα;
Η ζοφερή κατάσταση γίνεται εμφανής σιγά-σιγά και στους τελευταίους ευκολόπιστους ιδίως μετά την διαρροή της έκθεσης του ΔΝΤ, που γνωστοποίησε την οριστικοποίηση και του δημοσιονομικού κενού.
Ο Α. Σαμαράς δια του ανασχηματισμού ομολόγησε την αδυναμία του να δώσει μάχες.
Ο Α. Σαμαράς δια του ανασχηματισμού σήκωσε «λευκή πετσέτα» και έδωσε σ’ όλους να καταλάβουν πως το κουμάντο το είχε και το έχει το ΠΑΣΟΚ, καθότι όπως λέει η «κασέτα» που πιπιλίζουν στις τηλεοράσεις οι παπαγάλοι του Βενιζέλου, αυτοί ήταν που «έστησαν Θερμοπύλες» και σήκωσαν το βάρος για να μας… σώσουν.
Είμαστε μπροστά σε μία νέα ΓΙΑΛΤΑ, ΣΗΜΙΤΗ - ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ - ΣΑΜΑΡΑ.
Ο Σαμαράς απλά τώρα τακτοποιεί κάποιους λογαριασμούς, για να έρθει ομαλά το πράγμα… Πάμε για άλλα!!!
Τώρα όλοι πια κατάλαβαν, ποιος κάνει το κουμάντο και ποιος κρατάει τα κλειδιά της αποικίας εκ μέρους των Γερμανικών κατοχικών δυνάμεων.
Το «εξαπτέρυγο του αρχιερέα» -όπως έλεγε τον ΜΕΓΑ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΗ ο κ. Καραμανλής-  της διαπλοκής με την ευλογία των ξένων δανειστών έγινε, «αρχάγγελος της σωτηρίας».
Και μετά απ’ όλες τις διευθετήσεις των ξένων αφεντικών, προχώρησε και στα δικά του ΘΕΛΩ: Προβίβασε Υπουργούς τους πρόθυμους μνημονιακούς κράχτες, τους προσκυνημένους απολογητές μιας πολιτικής που αποδοκίμασε ο λαός. Περιόρισε, όπως είχε υποσχεθεί τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου προσθέτοντας ακόμα πέντε… ανταποδίδοντας στο Βενιζέλο για την ευεργεσία, δεκατέσσερις Σημιτικούς υπουργούς και καθιστώντας τη Ν.Δ. βαστάζο του ΠΑΣΟΚ!

attacktv.gr