Αρχείο

27 Ιουνίου 2014

Πλεύρης: "Πολλά λεφτά και οικονομικά παιχνίδια πίσω από τις ΜΚΟ"

Τι δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

«Το πρόβλημα της μετανάστευσης το πληρώνει κυρίως ο Δήμος της Αθήνας», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Θάνος Πλεύρης, και υπογράμμισε ότι πρέπει να εμπεδωθεί ένα υποτυπώδες αίσθημα ασφάλειας στον κάτοικο της Αθήνας με τη συνεχή παρουσία της...

αστυνομίας.

«Θα πρέπει να υπάρξουν κίνητρα και αντικίνητρα για να απομακρυνθεί αυτός ο παράνομος πληθυσμός από τη χώρα. Θα πρέπει να είναι σαφές ότι όποιος είναι στην ελληνική επικράτεια δε θα περνάει καλά, διαφορετικά στέλνουμε το μήνυμα ελάτε κόσμε.

Πχ ο βασικός λόγος που δεν πρέπει να γίνει λατρευτικός χώρος είναι ότι θα στείλει το σήμα σε μία περίοδο έξαρσης της παράνομης μετανάστευσης ότι η χώρα είναι προσφιλής σε μουσουλμάνους, οι οποίοι αποτελούν και τη συντριπτική πλειονότητα των παράνομων μεταναστών.

Επίσης ένα άλλο αντικίνητρο αφορά το κατά πόσο θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις κοινωνικές δομές του κράτους, στον απολύτως απαραίτητο βαθμό, δεν μπορεί να γίνεται ξενοδοχείο το ελληνικό νοσοκομείο για κάποιους που μπορεί να είναι χρόνια ασθενείς ήδη πριν έρθουν στη χώρα μας», σημείωσε.

«Πολλές φορές πίσω από κάποιες ανθρωπιστικές ΜΚΟ βρίσκονταν πολλά λεφτά και οικονομικά παιχνίδια» κατήγγειλε ενώ υποστήριξε ότι τα αντικίνητρα θα πρέπει να αφορούν και αυτούς που κερδίζουν από την παράνομη μετανάστευση.

parapolitika.gr