Αρχείο

12 Ιουνίου 2014

Προβληματισμένος ο Π. Χαϊκάλης για το αν θα παραμείνει ή όχι στους ΑΝΕΛ

Έντονα προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης για το αν θα παραμείνει στους Ανεξάρτητους Έλληνες ή τελικά θα αποχωρήσει, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξαν άλλοι εφτά βουλευτές των ΑΝΕΛ που ανεξαρτητοποιήθηκαν.

Μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και στο...

Χωρίς Αναισθητικό, ο Παύλος Χαϊκάλης ισχυρίστηκε ότι στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εξέφρασε όλες τις διαφωνίες του. Αλλά όπως είπε «δεν πήγα εκεί για να τα σπάσω αλλά για να ακούσω και τον αντίλογο και να γίνει διάλογος»

Ωστόσο τόνισε ότι οι διαφωνίες του παραμένουν και πλέον περιμένει, ως τελευταία ευκαιρία, τη σύγκληση του Πολιτικού Συμβουλίου που θα συνεδριάση με διευρυμένη σύνθεση το προσεχές Σαββατοκύριακο, προκειμένου να δει αν υπάρχει διάθεση να αλλάξουν τα πράγματα, όπως είπε, να καταθέσει τις θέσεις του και λάβει τις τελικές αποφάσεις, όπως άφησε να εννοηθεί.

Αναφερόμενος στον Βασίλη Καπερνάρο, οποίος αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ πριν λίγες ημέρες, είπε ότι δεν γνωρίζει αν θα κάνει νέο κόμμα, όπως ακούγεται, ούτε θέλησε να το σχολιάσει, τόνισε όμως ότι τον πιστεύει και ότι πρόκειται για «καθαρό άτομο».

crashonline.gr