Αρχείο

21 Ιουνίου 2014

Σε ποια Κοινοβουλευτική Ομάδα θα ενταχθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης

Εν όψει της Προεδρικής εκλογής (διαδοχή Παπούλια) τόσο εκείνος, όσο και οι υπόλοιποι ανεξάρτητοι βουλευτές γίνονται κάτι σαν «μήλον της έριδος» ανάμεσα στην κυβέρνηση που θέλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή και στην αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία επιθυμεί διακαώς πρόωρες κάλπες.

Ο κ. Κακλαμάνης αφού διευκρίνησε...

(Παραπολιτικά 90,1) ότι «δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ο θεσμός της εκλογής του Προέδρου για να εξυπηρετηθούν άλλες πολιτικές», ανακοίνωσε τις άμεσες πολιτικές του κινήσεις:

Θα είμαι κι εγώ στην ομάδα των 17 Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών όσον αφορά την δράση μου στη Βουλή. Ήδη μου έγινε η πρόταση και θα ενταχθώ κατά πάσα πιθανότητα».

Παράλληλα, στάθηκε ιδιαιτέρως επικριτικά απέναντι στον πρόσφατο ανασχηματισμό, υπογραμμίζοντας:

«Ανασχηματισμό κάναμε υποτίθεται και τώρα έχουμε μια κυβέρνηση Βαβέλ. Οι υπουργοί που είπαν «ναι» και δέχτηκαν την θέση δεν γνώριζαν τι δουλειά έχουν να κάνουν εκεί. Το μόνο που μένει να ακούσουμε από αυτούς τους υπουργούς είναι «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο”.Και το αίσχος μιας παράταξης φάνηκε από το γεγονός που δεν βρήκε έναν άνθρωπο να μας εκπροσωπήσει στο υπουργείο Οικονομικών και βάλαμε τον κλώνο του Στουρνάρα».

lykavitos.gr