Αρχείο

13 Ιουνίου 2014

ΤΙ ΑΛΛΟ Θ'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Ελεύθερος ο Αρβανίτης με τον όρο να μην μιλάει για πολιτικά

Το δικαίωμα της σιωπής επικαλέστηκε κατά την απολογία του στην ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ο Μιχάλης Αρβανίτης κι εκείνες τον...
"πλήρωσαν" με το ίδιο νόμισμα. Τον άφησαν ελεύθερο αλλά του επέβαλαν... σιωπή!

Μόλις 10 λεπτά κράτησε η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο ανακριτικό γραφείο, όπου κλήθηκε να απολογηθεί για τη δράση της Χρυσής Αυγής, κατηγορούμενος για σύσταση, συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

«Είμαι ελεύθερος και έντιμος άνθρωπος, εκπροσωπώ ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα και δεν απαντώ σε καμία ερώτησή σας» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στις ανακρίτριες.

Μετά τη σύντομη απολογία του, ο Μιχάλης Αρβανίτης αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους όπως η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η απαγόρευση να μιλάει πολιτικά οπουδήποτε αλλού εκτός της Βουλής!

Οι περιοριστικοί όροι είναι στη διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε ανακριτή. Με την απόφασή τους αυτή, οι ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ουσιαστικά αφαιρούν από τον Μιχάλη Αρβανίτη το δικαίωμα να δίνει συνεντεύξεις, να μιλάει σε εκδηλώσεις του κόμματός του ή οπουδήποτε αλλού σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις.

Βγαίνοντας από το Εφετείο, αποθεώθηκε από τους οπαδούς του κόμματος που ήταν για άλλη μια μέρα συγκεντρωμένοι έξω από το εφετείο, ενώ μαζί του ήταν και ο Ηλίας Κασιδιάρης, που και αυτή τη φορά στις δηλώσεις του επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ


ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
newsit.gr

dexiextrem.blogspot.gr