Αρχείο

16 Ιουνίου 2014

Οι ανακατατάξεις στην Α' Αθηνών βγάζουν εκτός τον Ψυχάρη!

Εκτός επόμενης Βουλής απ' ο,τι φαίνεται θα βρεθεί ο Ανδρέας Ψυχάρης αφού οι ανακατατάξεις στην Α' Αθηνών και το σπρωξίδι στα υπουργεία τον άφησαν εκτός!

Οι προηγούμενες εκλογές ήταν ένα στοίχημα για τον σημερινό βουλευτή αφού κονταροχτυπήθηκε για πρώτη φορά με πρωτοκλασάτα στελέχη...

της παράταξης και εκλέχτηκε με το σπαθί του.

Η απόφασή του να συνεχίζει να πολιτεύεται στην Α' Αθηνών εμπεριέχει ένα μεγάλο ρίσκο αφού τα πράγματα θα είναι σαφώς δυσκολότερα για τη Νέα Δημοκρατία, αφετέρου η Α' Αθηνών μοιάζει με ναρκοπέδιο.

Σε απόλυτους αριθμούς η Όλγα Κεφαλογιάννη μοιάζει ακούνητη από την πρώτη θέση, εκτός και αν αναγκαστεί να κατεβεί με σταυρό η Ντόρα Μπακογιάννη. Ο Αβραμόπουλος δεν φαίνεται να αγχώνεται ιδιαίτερα κλείνοντας τη δυάδα της κορυφής.

Κι εδώ ξεκινάει το ροντέο: Εάν υποθέσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν καταφέρει να βγει πρώτη, η τρίτη θέση στη Βουλή θα είναι εκείνη που θα παιχτεί ανάμεσα σε Πιπιλή, Κικίλια, Μηταράκη, Παυλόπουλο. Μην ξεχνάμε ότι δυναμικά στο παιχνίδι έχει εισέλθει και ο Θανάσης Πλεύρης αφήνοντας καλές εντυπώσεις από την πορεία του στο Δήμο Αθηναίων.

Γι' αυτό άλλωστε δεν είδε ποτέ με καλό μάτι την υπουργοποίηση Μηταράκη και Κικίλια.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει εάν ο Άρης θα πολιτευτεί ξανά στην Β' Αθηνών ή θα βρεθεί στην Α' δημιουργώντας ακόμη περισσότερο πρόβλημα στον Ανδρέα.  Έτσι από 8ος εκλεγμένος κινδυνεύει να βρεθεί εκτός βουλής.

paradexia.blogspot.gr