Αρχείο

2 Ιουνίου 2014

Αρνείται ο Νίκος Νικολόπουλος "μνημονιακές" συμμαχίες

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η «6η Πανελλαδική ΣΥΝΟΔΟΣ» των αντιπροσώπων του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ στην Αθήνα, στις αίθουσες του Συνεδριακού του Κέντρου (Σκουζέ 6 Μοναστηράκι) .

Στις εργασίες προσήλθαν εκπρόσωποι οργανώσεων, επιτροπών και πυρήνων απ’ όλους τους νομούς της χώρας, καθώς επίσης...

αντιπροσωπεύτηκαν και οι Χριστιανοδημοκράτες της ομογένειας, ενώ εστάλησαν και διαβάστηκαν χαιρετισμοί από πολλές οργανώσεις του εξωτερικού.

Η πολιτική εισήγηση έγινε από τον επικεφαλής του ΧΡΙ.Κ.Α, ανεξάρτητο Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους αντιστάθηκαν στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, στους εκβιασμούς, στα ψευτοδιλλήματα και στην προπαγάνδα των μνημονιακών βαστάζων αλλά και των προσκυνημένων στους ξένους δανειστές κυβερνητικών δυνάμεων λέγοντας:

«Ευχαριστώ» είπε «κι εκείνους που μας ψήφισαν, μα και όσους επέλεξαν άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες, που «Μ’ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΙΑ» μας άκουσαν, βάζοντας μας κάθε πρωί στα σπίτια τους μα προπαντός στην καρδιά τους.

Οι πολίτες» τόνισε «που απεχθάνονται τα μνημόνια και την υποτέλεια, τον εξευτελισμό και την λεηλασία είναι πάρα πολλοί περισσότεροι από αυτούς που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα αντιμνημονιακά κόμματα.

Ο Νίκος Νικολόπουλος εκτίμησε πως παρότι δεν εξελέγη Ευρωβουλευτής από το ΧΡΙ.Κ.Α,  το μήνυμα διαδόθηκε σε όλους τους Έλληνες σε ικανοποιητικό βαθμό και πως από εδώ και στο εξής, χρειάζεται μια ακόμα πιο οργανωμένη, ενωτική, αποφασιστική προσπάθεια για την τελική αντεπίθεση που θα καταφέρει το σπάσιμο των μνημονιακών δεσμών και θα φέρει την ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ των Ελλήνων .

Ξεκαθάρισε εμφαντικά πως το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ανατροπής (ΧΡΙ.Κ.Α) και ο ίδιος προσωπικά απαντούν αρνητικά σε κάθε πρόταση ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο μνημονιακό κυβερνητικό στρατόπεδο. Αντίθετα ολοπρόθυμα θα δώσουν το παρόν σε κάθε σοβαρή, ενωτική, αντιμνημονιακή προσπάθεια».

Και υπογράμμισε: «Έχει κιόλας τεθεί από την Κυβέρνηση και προς τους Ανεξάρτητους Βουλευτές, το εκβιαστικό δίλημμα που είχε βάλει προεκλογικά στους πολίτες. Πρέπει να γνωρίζετε ότι στέλνουν «ατομικές προσκλήσεις και προξενητάδες», με δώρα, υποσχέσεις, ανταλλάγματα ή και εκβιασμούς. Εναγωνίως αναζητούν τα όποια οφέλη από την διεύρυνση της ντροπής.

Εμείς το έχουμε πάρει απόφαση από καιρό. Δεν θα τους αφήσουμε να εφαρμόζουν τα προδοτικά τους σχέδια και να νομιμοποιούν τις άνομες πράξεις τους. Θα τους ανατρέψουμε με την δημιουργία εθνικού μετώπου αντίστασης, ενάντια στους ντόπιους και ξένους δυνάστες. Δεν θα καταφέρουν την «συνταγματοποίηση» του μνημονίου, που θα επιφέρει ανεπανόρθωτη βλάβη στην εθνική και κοινωνική μας ύπαρξη.

Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες προσκομίζουμε την δική μας «εθνική πρόταση για έξοδο από τους μηχανισμούς υποδούλωσης», που ήδη καταθέσαμε, και είμαστε έτοιμοι και ικανοί να εγγυηθούμε καθώς και πρόθυμοι να συνεργαστούμε με όλες τις αγωνιζόμενες αντιμνημονιακές δυνάμεις, ώστε οι πολίτες αυτής της χώρας να απαλλαγούν από τον «βραχνά» των μνημονίων.

Έχουμε την γνώση, έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε ζωή και το διεκδικούμε με πάθος. Με το πάθος του ελεύθερου, του ανεξάρτητου».

Τέλος, ζήτησε να εγκριθούν οι τροποποιήσεις άρθρων του καταστατικού, να ψηφιστεί η εξ officio συμμετοχή των υποψηφίων Ευρωβουλευτών στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο της και να συμπληρωθεί ο τίτλος του κόμματος με την επωνυμία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και να επιγράφεται ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Εξάλλου με πρόταση της πολιτικής επιτροπής, που έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το σύνολο των αντιπροσώπων, ψηφίστηκε πρώτος Πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Α ο έως τώρα Γενικός Γραμματέας Νίκος Νικολόπουλος.

hellas2news.blogspot.gr