Αρχείο

26 Ιουνίου 2014

ΝΕΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ Η ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

Σήμερα το πρωί μιλώντας στο Ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου ΑΚΡΟΑΜΑ 99,8  η βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι, ζήτησε από το γραμματέα των ΑΝΕΛ Γιάννη Μοίρα «τη διαγραφή όλων αυτών που κοινοποίησαν..
το διορισμό της κόρης της στη Βουλή κι έτσι τη δυσφήμησαν».
Μάλλον εντολή έδωσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη στο λοχία γραμματέα που η ίδια προωθούσε μια βδομάδα νωρίτερα.
‘Ετσι όπως το πάνε στους ΑΝΕΛ σε λίγο θα...

λένε,
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΕΥΓΑΤΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ την δηλωση της για τον ΔΙΟΡΙΣΜΟκαι να ΦΡΙΞΕΤΕ
Απάντηση δίνει σε δημοσιεύματα, σχόλια και κριτική που δέχεται με αφορμή τον διορισμό της κόρης της – ως επιστημονικού συνεργάτη- στο γραφείο του προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Πάνου Καμμένου στη Βουλή, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος, βουλευτής Μαγνησίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Στη δήλωσή της αναφέρει: «Σε σχέση με ζητήματα αξιοκρατίας που έθεσαν και σήμερα κάποιοι σχολιαστές -καλόπιστοι και μη- θέλω να τους υπενθυμίσω πως τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα της κόρης μου, όπως και του καθενός μας, είναι δεδομένα. Δεν καθορίζονται από την καταγωγή ή την κομματική τοποθέτηση. Τα προσόντα αυτά ή τα έχουμε ή δεν τα έχουμε αποκτήσει μέσα από την πορεία του καθενός μας στη ζωή.
Προφανώς από αυτόν τον απλό κανόνα αξιοκρατίας κανένας δεν μπορεί να εξαιρέσει μια δικηγόρο με πολλές ξένες γλώσσες και μεταπτυχιακά, απλώς επειδή είναι κόρη μου. Κόρη πολιτικού προσώπου.
Αντίθετα δεν βλέπω καμία αξιοκρατία σε περιπτώσεις Υφυπουργών που διόρισαν στα ίδια τους τα υπουργεία διευθυντές με μόνο προσόν το απολυτήριο λυκείου! Εκείνοι λοιπόν που σήμερα κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, οφείλουν να εξηγήσουν δημόσια πως εννοούν την λέξη αξιοκρατία.
Πρέπει επίσης να τονίσω ότι η κόρη του πήγε στο γραφείο του κ. Καμμένου σε αντικατάσταση άλλων συνεργατών, οι οποίοι κρίθηκαν από τον κ. Καμμένο και απομακρύνθηκαν επειδή δεν διέθεταν προσόντα και ικανότητες. Η θέση της κόρης μου είναι υπηρεσιακή, όχι πολιτική και κυρίως προσωρινή. Παράλληλα έχει προβεί σε αναστολή της επαγγελματικής δραστηριότητας, που σημαίνει ότι για όσο διάστημα παραμείνει απασχολούμενη στο γραφείο του κ. Καμμένου δεν θα μπορεί να ασκεί επαγγελματικά την δικηγορία».

fonaklas.blogspot.gr