Αρχείο

25 Ιουνίου 2014

Στο Πειθαρχικό στέλνουν τον υιό Μπαλτάκου-τι λέει η ΕΔΕ

Σε παράπτωμα που αποφέρει πειθαρχική ποινή υπέπεσε ο Δημήτρης Μπαλτάκος, σημαιοφόρος του Λιμενικού (ανήκει στην Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών) και γιος του πρώην Γραμματέα της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, σύμφωνα με το πόρισμα του αξιωματικού του σώματος που ολοκλήρωσε τη Δευτέρα την ΕΔΕ που διεξήχθη...

στο σώμα, μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού που συνέβη στη Βουλή.

Η ΕΔΕ διετέχθη από τον υπουργό Ναυτιλίας κ.Βαρβιτσιώτης καθώς και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος και διενήργησε ο Επιθεωρητής του Λιμενικού.

Ο υιός Μπαλτάκος είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα για τον ξυλοδαρμό βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μετά την αποκάλυψη από τον Ηλία Κασιδιάρη της ηχογραφημένης συνομιλίας του ιδίου με τον (τότε) γενικό γραμματέα της κυβέρνησης. Ο σημαιοφόρος βατραχάνθρωπος (με ειδικότητα την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας) σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε σε χρυσαυγίτες χτυπώντας με κλωτσιές τις πόρτες των γραφείων της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έδωσε δύο χαστούκια στον βουλευτή Αρβανίτη, μπουνιές στον βουλευτή Κούζηλο και χειροδίκησε κατά του βουλευτή Ματθαιόπουλου.

olympia.gr