Αρχείο

23 Ιουνίου 2014

Πάλι τα ίδια στους ΑΝΕΛ! Κουίκ και Νικολόπουλος διαφωνούν δημοσίως για τον ΣΥΡΙΖΑ...

Θολό παραμένει το τοπίο στους ΑΝΕΛ, παρά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις περί ανασυγκρότησης που έγιναν. Μάλιστα,το θέμα της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα από τα βασικά αίτια των εσωτερικών αντιθέσεων, συνεχίζει να διχάζει και δημοσίως.
Συγκεκριμένα, με ένα tweet ο βουλευτής (και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος!) Τέρενς Κουίκ σχολίασε αρνητικά τις...

δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα -στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - για συνεργασία με την  αντιμνημονιακή Αριστερά. Ο Τ. Κουίκ ήταν από την αρχή άλλωστε εναντίον οποιασδήποτε μορφής συνεργασίας με την Κουμουνδούρου.

Terens Quick @TerensQuick
Follow
ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ &ΑΝΤΑΡΣΥΑ &ΚΚΕ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΛ ΕΛΗΞΑΝ http://www.ertopen.com/news/ellada/politikh/item/22265-tsipras-anoigma-sto-kke-kai-sthn-antimnhmoniakh-aristera …
8:12 PM - 21 Jun 2014

Την ίδια ώρα όμως ο Νίκος Νικολόπουλος, που συμφώνησε αυτές τις μέρες να προχωρήσει με το δικό κόμμα σε πολιτική και εκλογική συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, ήταν σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση - υπέρ της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ!
Και μάλιστα σε σχετικά ανακοίνωση το κόμμα του κ. Νικολόπουλου αναφέρει χαρακτηριστικά και πανηγυρικά για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδημούλη:
«Ο Δ. Παπαδημούλης συμπλέει με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ανατροπής , για τη συγκρότηση μιας συμμαχίας των δημοκρατικών αντιμημονιακών δυνάμεων.
Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από τη δήλωση του εκπροσώπου τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής Γ.Κανελάκη, μέσω της οποίας καλούσε τον ΣΥΡΙΖΑ να αντικαταστήσει το «πρώτη φορά αριστερά» με το «πρώτη φορά όλοι μαζί» – προκειμένου να οικοδομηθεί μια πλατιά πολιτική συμμαχία που θα διατρέχει όλον τον δημοκρατικό αντιμνημονιακό άξονα, για να έρθει ο Δ. Παπαδημούλης με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM» και να υποστήριξη την αναγκαιότητα μια τέτοιας «στροφής».
Διαβολική σύμπτωση ή κάτι άλλο ; Ο καιρός θα δείξει.
Σε ερώτηση που τέθηκε από δημοσιογράφους στον εκπρόσωπο τύπου του ΧΡΙΚΑ κ. Γ. Κανελάκη ζητώντας του να σχολιάσει τις δηλώσεις Παπαδημούλη, δήλωσε ότι:
«Ο κ. Παπαδημούλης σε όλη την πολιτική του διαδρομή πολιτεύθηκε με σύνεση και υπευθυνότητα. Συνεπώς , δε θα μπορούσε σε μια τόσο κρίσιμη καμπή για την πορεία της χώρας, να “ακυρώσει” την προσωπικότητα του για να χαϊδέψει αυτιά που αρέσκονται σε δογματισμούς και ιδεοληψίες».

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
press-gr.blogspot.gr