Αρχείο

27 Ιουνίου 2014

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ Και τακτοποιούν τα παιδιά τους και προκαλούν!

Τα όσα τραγικά απάντησε η βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΛ κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή την τοποθέτηση της κόρης της στο γραφείο του προέδρου των ΑΝΕΛ κ. Καμμένου, μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.
Δεν χρειάζεται κάποιο ειδικό σχόλιο επί της απαντήσεως, αφού καταλαβαίνω πως οι περισσότεροι έχετε βγάλει τα συμπεράσματά σας. Διαβάζοντας την απάντηση της βουλευτίνας, αυτό που αναρωτήθηκα είναι γιατί ένα παιδί...

με προσόντα, όπως η κόρη της κυρίας Χρυσοβελώνη, να «υποχρεώνεται» σε μια θέση στο γραφείο ενός προέδρου κόμματος και μάλιστα προσωρινή, όταν με τα πτυχία της μπορεί να εξασφαλίσει πολύ περισσότερα λεφτά στην ελεύθερη αγορά; (θεωρητικό όπως καταλαβαίνετε το ερώτημα, αλλά ας μην το συνεχίσω. Άλλωστε η απάντηση της κας. Χρυσωβελώνη αποτελεί μνημείο…)
Υπάρχει όμως ένα σημείο που θα ήθελα μια διευκρίνιση:
Η κα. Χρυσοβελώνη δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται το «θέμα». Ο κ. Καμμένος το αποδέχεται κι αυτός χωρίς να αντιλαμβάνεται την ουσία του ζητήματος; Η εμπειρία του αποκλείεται να μην τον κάνει να αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί και ο ίδιος να ακολουθεί τις πρακτικές των παλαιοκομματικών οργανισμών τους οποίους καθημερινά καταγγέλλει.
Επίσης: η περίπτωση με την κόρη της κας Χρυσοβελώνη είναι μοναδική στο κίνημα των ΑΝΕΛ ή υπάρχει και άλλη κόρη, άλλης βουλευτίνας, που είναι αποσπασμένη με τον ίδιο τρόπο στο εσωτερικό του κινήματος;
Κάθε απάντηση δεκτή…
Λ.Π.

larissanet.gr