Αρχείο

13 Ιουνίου 2014

«Ένταση» μεταξύ Χαικάλη και Κουίκ

Με εντάσεις φαίνεται να οδεύουν προς την κρίσιμη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», η χθεσινή κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος είχε ως θέματα την εκλογή του...

νέου γραμματέα στη θέση του Σπύρου Γαληνού ο οποίος εκλέχτηκε δήμαρχος Λέσβου. Ακόμη, στη χθεσινή συνεδρίαση υπήρξε και μια εκτενής ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος με τη συνεδρίαση να διαρκεί περίπου πέντε ώρες.

Ωστόσο από τη συνεδρίαση αποχώρησε ο Παύλος Χαϊκάλης καθώς είχε μια λεκτική διαφωνία με τον Τέρενς Κουίκ. Όμως, αυτό δεν φαίνεται να έχει κάποιο άλλο αντίκτυπο. Πάντως ο γνωστός ηθοποιός είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος για την πορεία του κόμματος και ειδικότερα για την ιδεολογικό και πολιτικό προσανατολισμό. Αναμένεται μάλιστα να κατεβάσει προς συζήτηση στη διήμερη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου τη δική του ιδεολογική πρόταση.
Για τη θέση του γραμματέα του κόμματος μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει την επιθυμία να είναι υποψήφιοι ο Γιάννη Μοίρας, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας, ο Παναγιώτης Πλακεντάς μέλος της εκτελεστικής γραμματείας ενώ υποψήφιοι φημολογούνται ότι θα είναι ο Δημήτρης Μπίσαλας (είχε κατέβει και την προηγούμενη φορά με αντίπαλο τον Σπύρο Γαληνό) και ο Σπύρος Κούρτης.

paraskhnio.gr