Αρχείο

25 Ιουνίου 2014

Βούλτεψη: Δεν ζητάμε έγκριση των συνδικαλιστών για τις πολιτικές αποφάσεις

Στους συνδικαλιστές που προσανατολίζονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις με την έναρξη συζήτησης του σχεδίου νόμου για τη «μικρή ΔΕΗ» στη Βουλή, επιτέθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του...

ΣΚΑΪ, διαβεβαίωσε πως τα δικαιώματα των εργαζομένων διασφαλίζονται πλήρως με το συγκεκριμένο ν/σ και διεμήνυσε πως «δεν έχει δικαίωμα κανείς να κατεβάζει διακόπτες» και να παρεμβαίνει σε πολιτικές αποφάσεις.

Η κυβέρνηση που είναι νόμιμα εκλεγμένη, κάνει τις σχεδιασμούς της «και δεν είναι υποχρεωμένη να τα βάλει προς έγκριση στους συνδικαλιστές» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως τηρεί εμφυλιοπολεμική στάση, λέγοντας συγκεκριμένα πως η αντιπολίτευση «είναι μεταξύ Βάρκιζας και Ιουλιανών». Υπερασπίστηκε την πολιτική των αποκρατικοποιήσεων, λέγοντας πως το κράτος «υπήρξε πάρα πολύ κακός επιχειρηματίας» κι αυτός είναι ο λόγος που «όλος ο σοβαρός κόσμος έχει πάει σε ιδιωτικοποιήσεις».

Η Βούλτεψη, κληθείσα να σχολιάσει την κυβερνητική σύσκεψη που έγινε για το θέμα της ΔΕΗ τη Δευτέρα με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, είπε πως συσκέψεις «γίνονται και θα γίνονται» και πως τα όσα συζητήθηκαν εκεί θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν συζητηθεί στη Βουλή.

«Η κυβέρνηση έχει επιλέξει οι δύο αρχηγοί να συναντιούνται, τα δύο κόμματα να συναντιούνται. Δεν είναι ότι ο ένας είναι καλός και ο άλλος κακός» κατέληξε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

dexiextrem.blogspot.gr